Allt till salu inom "finsk lapphund"

Sortering:
Finsk Lapphund
Malung-Sälen
Idag

Finsk Lapphund Visa liknande

23 000 kr
Blocket.se
Finsk Lapphund
Luleå
Igår

Finsk Lapphund Visa liknande

20 000 kr
Blocket.se
Finsk lapphund
Uddevalla
4 dagar

Finsk lapphund Visa liknande

17 000 kr
Blocket.se
Finsk Lapphund
Krokom
19 dagar

Finsk Lapphund Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Hultsfred

Finsk lapphund hane

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Snart 10 månader renrasig Finsk lapphunds hane till salu. Han är en mjuk, trevlig och snäll kille ingen problem hund. Van vid katter och andra hundar. Är registrerad hos SKK och har alltså en stamtavla. Hans föräldrar är höftledsröntgade och båda har HD-A. Är du seriöst intresserad, maila då och berätta om dig själv, var och hur du bor dina arbetstider och vad du kan erbjuda honom för liv, lämna ditt telefonnr. så ringer jag upp dig om jag tycker att ditt svar låter intressant.
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mark

Finsk lapphund han valp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hanvalp född 26 mars 2011 söker nu ett hem där han kan få mkt tid och kärlek. Då tiden inte finns i hemmet pga tillökning. Han är registrerad i SKK ( stamtavla ) chippad, vaccinerad, avmaskad och veterinär besiktigad är han innan han åker. Är ni intresserade och vill ha nya bilder på honom mm så ring lr skriv till mailen :) OVS!! på bilden är han ca 8 veckor Mvh Lina
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gagnef

Finsk lapphunds hane 5år

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej jag heter Qirakk och är 5år. Jag skulle behöva lite mer ompyssling för husse och matte har tyvärr inte den tiden som skulle behövas längre. I min familj finns det barn så jag är en barn kär och snäll vovve . Jag älskar även vinter tiden när det blir som mest med snö , då kan man hoppa i alla snöhögar. Och jag är verkligen lycklig att jag är finsk lapphund , för jag får ofta höra kommentarer om att vi är en trevlig ras.=)
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Falköping

Finsk Lapphund

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Finns en söta kille kvar fulla med bus,önskar ett kärlesfullt hem. halsband,koppel, filt och mjukisdjur medföljes. Efter Rödmossa Lex och Hallalyckans Zimona en kull på sex st. Leverans klara efter 27 september, Han är Registrerad i SKK, Chip-märkt vaccinerad, Veterinär besiktigade, ua avmaskad 3 års dolda fel försäkrade i IF Storlek Idealmankhöjd för hanhundar49 cm. Tikar: 44 cm. pris 10000kr ring för mer info Anne-Sofie: 0702-760833 eller Maria 0768355373 ENDAST SERIÖSA KÖPARE!!!
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jönköping

Finsk Lapphund till sommaren

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
VA MED FråN BÖRJAN! Finsk Lapphunds valpar väntars i april. Leveransklara i juni (8v) Vid leverans är dom MINST 8v Vaccinerade Avmaskade Chippmärkta veterinärbesiktigade Dolda felförsäkrade 3år reg i skk (stamtavla) Vana vid Barn, katter, andra hundar och allt möjligt som kan förekomma i ett hem. Maila och berätta lite om dig själv och vad du skulle vilja andvända din hund till.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj