Quantcast
Till salu inom: ”

finsk lapphund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Finsk ordbok

Motala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Snart 10 månader renrasig Finsk lapphunds hane till salu. Han är en mjuk, trevlig och snäll kille ingen problem hund. Van vid katter och andra hundar. Är registrerad hos SKK och har alltså en stamtavla. Hans föräldrar är höftledsröntgade och båda har HD-A. Är du seriöst intresserad, maila då och berätta om dig själv, var och hur du bor dina arbetstider och vad du kan erbjuda honom för liv, lämna ditt telefonnr. så ringer jag upp dig om jag tycker att ditt svar låter intressant.
Hanvalp född 26 mars 2011 söker nu ett hem där han kan få mkt tid och kärlek. Då tiden inte finns i hemmet pga tillökning. Han är registrerad i SKK ( stamtavla ) chippad, vaccinerad, avmaskad och veterinär besiktigad är han innan han åker. Är ni intresserade och vill ha nya bilder på honom mm så ring lr skriv till mailen :) OVS!! på bilden är han ca 8 veckor Mvh Lina
Hej jag heter Qirakk och är 5år. Jag skulle behöva lite mer ompyssling för husse och matte har tyvärr inte den tiden som skulle behövas längre. I min familj finns det barn så jag är en barn kär och snäll vovve . Jag älskar även vinter tiden när det blir som mest med snö , då kan man hoppa i alla snöhögar. Och jag är verkligen lycklig att jag är finsklapphund , för jag får ofta höra kommentarer om att vi är en trevlig ras.=)
Finns en söta kille kvar fulla med bus,önskar ett kärlesfullt hem. halsband,koppel, filt och mjukisdjur medföljes. Efter Rödmossa Lex och Hallalyckans Zimona en kull på sex st. Leverans klara efter 27 september, Han är Registrerad i SKK, Chip-märkt vaccinerad, Veterinär besiktigade, ua avmaskad 3 års dolda fel försäkrade i IF Storlek Idealmankhöjd för hanhundar49 cm. Tikar: 44 cm. pris 10000kr ring för mer info Anne-Sofie: 0702-760833 eller Maria 0768355373 ENDAST SERIÖSA KÖPARE!!!
VA MED FråN BÖRJAN! Finsk Lapphunds valpar väntars i april. Leveransklara i juni (8v) Vid leverans är dom MINST 8v Vaccinerade Avmaskade Chippmärkta veterinärbesiktigade Dolda felförsäkrade 3år reg i skk (stamtavla) Vana vid Barn, katter, andra hundar och allt möjligt som kan förekomma i ett hem. Maila och berätta lite om dig själv och vad du skulle vilja andvända din hund till.