Quantcast
Till salu inom: ”

electrolux hushållsassistent drivrem säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spis  55cm

Falkenberg
Thoréns TD 146

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en electrolux hushållsassistent med köttkvarn från 60-talet. instruktionsbok med recept . 29 delar. Har alltid funkat bra fram till ett tag sedan. Den fungerar,men ibland hoppar drivremmen av. Inte svår att sätta dit. Säkert inga problem att fixa. kanskse bara remen som börjar bli uttänjt. Säljer den därför för 500 kr. Begagnat ligger ligger dom upp till 2000 kr Jobbar oregelbundet så svarar jag inte i telefonen,så maila.
Electrolux assistent / hushållsassistent / köksassistent från 40-talet. Denna tidiga modell har fast motorupphängning, så du behöver inte oroa dig för att drivremmen hoppar av hela tiden som det kan göra på nyare modeller. Tillbehör: degkrok, degrulle degvändare, köttkvarn med tillbehör för korvstoppning, rivning och fruktpassering . Jag har nyligen bytt alla 7 gummitassar, skickar därför även med dom tre som blev över vid inköp. Denna retro maskin säljs än idag men nu under namnet Ankarsrum .
Electrolux assistent / hushållsassistent / köksassistent från 40-talet. Denna tidiga modell har fast motorupphängning, så du behöver inte oroa dig för att drivremmen hoppar av hela tiden som det kan göra på nyare modeller. Tillbehör: Degrulle och degvändare samt en receptbok. Den har nyligen fått nya gummitassar och en rejäl rengöring utvändigt som invändigt, så den står fint på bänkskivan. Denna retro maskin säljs än idag men nu under namnet Ankarsrum .
Hushållsassistent Electrolux från 40-talet med drivrem. Många tillbehör samt beskrivning. Fungerar utmärkt.
Säljer min hushållsassistent av märket Electrolux. En klassisk maskin. En massa tillbehör, såsom tex köttkvarn, finns. Se bilden. Maskinen har några år på nacken, men fungerar. Dock behöver drivremmen bytas. Kärlet är stort och rymligt.