Allt till salu inom "electrolux inspire direct spray 7kg"

Sortering:
Hässleholm
Idag

liten frys

700 kr
Blocket.se
Trelleborg
Idag

Electrolux Spis modell nr....

3 500 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Electrolux Spis med Varmluf...

2 900 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Dammsugare, Sladdlös Electr...

1 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Idag

Electrolux Portabel Luftkon...

5 200 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Electrolux assistent nr 21

1 200 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Wagner Control Spray Pro 250 R

3 800 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Electrolux torktumlare 8 kg

2 500 kr
Blocket.se
Oskarshamn
Idag

Diskmaskin

1 900 kr
Blocket.se
Huddinge
Idag

Yorkshireterrier

15 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Tvättmaskin Electrolux

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Inspire EWF16780W med Direct spray och Invertermotor (kolborstlös) är en mycket vatten och energisnål tvättmaskin med bästa tvätt- och sköljeffekt. Mycket enkel hantering men specialprogram som ylle, silke, handtvätt och finunderkläder. Lättstruket som motverkar skrynkling, Sensitive Plus med extra bra sköljeffekt och nattprogram med lägre ljudnivå. Time Manager för att välja tvättid beroende på smutsgrad, från mycket korta tvättprogram för att fräscha upp plagg till intensivprogram för mycket hårt smutsad tvätt. I vit/kulörprogram kan 6 olika programtider väljas och syntet/fintvätt 4 olika tider. Stor lättläst LCD display med visning av programtid och symboler för gjorda tillval och aktuell programsekvens. Symboler för smutsgrad, senare starttid, programsekvens och lucklåsning. Effektiva sköljningar med skumavkänning och centrifugering med Active Balance Control. Kapacitet hela 7 kg. Använd endast 1 gång på grund av flytt.
2 200 kr
Blocket.se

Electrolux INSPiRE

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Tvättmaskin Electrolux INSPiRE 7 kg direct spray . 2200 W 10 Ampere. Sparsamt använd, då vi bor i hyreshus och använder tvättstugan, man skulle kunna säga att vi använt den som skötbord i ett års tid. Nu har dock våran hyresvärd bestämt att det ska sättas in tvättmaskiner i alla lägenheter, så vi har ingen användning av våran maskin längre. hittar inte bruksanvisningen men det finns säkerligen att ladda ner på nätet för den som behöver det. Den har alla tänkbara program såsom handtvätt, ylle program, osv.. Vid eventuella frågor ring min tekniske man Jenz, som kan svara bättre än jag. Nypriset ligger runt 6000 kr. Vårt pris 1400 kr.
1 400 kr
Blocket.se

Väl fungerade tvättmaskin Electrolux

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljer vår Electrolux Inspire 7kg Direct Spray, EWF16589W eftersom att vi får en ny maskin vid kommande flytt. Maskinen är i mkt bra skick. Inspire EWF14583W med Direct spray är en mycket vatten och energisnål tvättmaskin med bästa tvätt- och sköljeffekt. I vit/kulörprogram kan 6 olika programtider väljas och syntet/fintvätt 4 olika tider. Lättläst LCD display med visning av programtid och symboler för gjorda tillval och aktuell programsekvens. Symboler för smutsgrad, barnlås, senare starttid och lucklåsning. Pris kan diskuteras vid snabbköp
2 000 kr
Blocket.se

Tvättmaskin 7 kg 1600 varv

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer en beg tvättmaskin, Electrolux Inspire Direct Spray. Det är en 7 kg maskin med 1600 varv centrifugering och kolborstfri motor. Elanslutning med vanlig jordad stickkontakt 230 V (enfas). Maskinen har många olika tvättprogram. Den har också bl a en s k tidshanterare med vilken man kan ändra tvättiden på programmen, t ex tvätta på kortare tid. Mått: bredd 60 cm, höjd 85 cm, djup 63 cm. Bruksanvisning medföljer.
1 500 kr
Blocket.se
Tvättmaskin och torktumlare  ·  Södermanlands län

Tvättmaskin 7kg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Electrolux EWN 14580 W INSPIRE 7 kg Direct Spray 1400 varv/min klass AA PRIS-1300KR 2ÅR
1 300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj