Till salu inom

"tvättmaskin bortskänkes säljes"

Burlöv
Igår

Många goda saker

123 kr
Blocket.se
Butik Österåker
Igår

Mycket fin och välutrustad...

9 495 000 kr
Blocket.se
Lidköping
Idag

Tvättmaskin Cylinda

500 kr
Blocket.se
Lidköping
Idag

Torktumlare rostfri

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Husgeråd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
"Ett Återvinningsprojekt" Har du storstädat, garaget vinden eller källaren...? Husgeråd önskas köpa... eller mindre vitvaror som inte är för tungt små kylskåp, kaffebryggare, små disk o tvättmaskiner osv osv Var miljömedveten!! Ring eller maila - Peter Bortskänkes prioriteras, men även betalning kan komma ifråga... Vid behov kan vi Hjälpa även till att röja/städa i samband vid hämtning om behov finns!!!
0 kr
Blocket.se

Hagalund bäddsoffa bortskänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Tvåsitsbäddsoffa Hagalund från Ikea bortskänkes mot hämtning. Soffan är vit. Klädseln har en del fläckar, går dock att tvätta i tvättmaskin. En ny klädsel finns att köpa på Ikea för 495 kronor. Måtten är följande: Bredd: 150 cm Djup: 86 cm Höjd: 91 cm Sitsdjup: 60 cm Sitshöjd: 47 cm Bäddbredd: 120 cm Bäddlängd: 196 cm Soffan finns i Kungsladugård. Välkomna att hämta!
0 kr
Blocket.se

Tygsoffor 3+2 bortskänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
3+2 soffor bortskänktes pga brist på plats, soffor är 5 år gamla och har olivgrön/brun färg, sitt-och rygg kuddar har avtagbart tyg som kan tvättas i tvättmaskin. Det finns 2st små kuddar till varje soffa. Inköptes på en möbelbutik på Sveavägen. Soffor är väldigt bekvämma. 3-sits har längd ca 216 cm, bredd 90cm, 2-sits har längd 180 cm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Tvättmaskin och torktumlare  ·  Kristianstad

Tvättmaskin bortskänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer/skänker bort min tvättmaskin som inte är mer än 1,5 år men som tyvärr har luktfritt mögel i trumman p.g.a. stängt lock för länge. Tvättmaskinen är för någon som vill använda delar av den eller som kanske kan reparera den själv. Super skick utöver trumman! Ges bort/Säljes till bästa pris! Kontakta mig gärna vid frågor eller intresse! Mvh // Casandra Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
100 kr
Blocket.se

Tvättmaskin och torktumlare

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Ca 12 år gammal tvättmaskin av märket Miele säljes för 300 kr. Maskinen är fullt fungerande, men byts pga att vi vill ha en större maskin. Maskinen har trefasanslutning. Torktumlare av märket AEG bortskänkes. Maskinen satt i huset när vi köpte det men har inte använts, så vi vet inte om den fungerar. Ring eller maila om du vill komma och titta eller har några frågor. /Elin
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj