Quantcast
Till salu inom: ”

elefant porslin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Porslin

Uppsala
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vitbord är i bra skick och är jätte fint bord pris:300 kr bänk jätte fint i bra skick är passar bra för barn och kan få plast för 4 barn eller 3 vuxna pris:500 kr Vitringskåp i tre delar i bra skick har den i min föråd och har belysning pris:400 kr Elefant y mycke bra skick och jätte fin så att man kan ha vart som helst i lägenheten 100 procent porslin i jätte bra skick pris:200 kr En jätte fin antik lampa i jätte bra shick pris:200 En jätte fin vass i gul färg i jätte bra skick pris:200
Säljer två stycken elefanter i porslin cirka 40 cm höga. De är båda i nyskick. Den ena är beige i färgen och den andra är brun. Kan skickas, men det känns väldigt opraktiskt och dyrt, så kom och hämta dem i stället. Bäst är om du mailar, annars så ringer du och kommer och hämtar dem. SMS svarar jag inte på. Pris: 150 SEK per styck, eller 200 SEK för båda.
Nu säljer jag av det sista av min fina elefantsamling till nedsatt pris. Elefanterna är av blandade material, porslin, keramik, stengods, trä och plast och de flesta är i toppenfint skick. Den rosaskimrande i bakgrunden har en liten spricka i sig vid ena foten som man ej tänker på. Samlingen säljes i sin helhet. Kan skickas mot att köparen står för portot. Priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär.
Två elefanter höjd 42 cm. Vackra som dem är eller med en växt på. Finns att hämta på Södermalm.