Quantcast
Till salu inom: ”

ny sufflett till emmaljunga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vagnen är inköpt ny i Mars 2010, säljer den nu pga att jag knappt använt den på sista tiden.För sulky inköp Den Har: *Vändbart och höj och sänkbart styre. *Quadrolift som kan göras om till åkpåse. och i liften finns de en pläd som man kan ta av/ur och kan sätta på sittsen så barnet sitter varmare när inte åkpåsen andvänds. *5 punktsbälte *Punktersfria däck. *Regnskydd *Myggnät (inbyggt i suffleten) *Skötväska *Instruktionsböcker finns till vagnen och liften. Allt är i samma färg så de matchar vagnen. Välvårdad och mkt fin.
Emmaljunga Scooter 2,0 Svart Vagnen ligger ouppackad i kartong, aldrig använd. NY PRIS: 2550kr Mått och vikt *Vikt chassi inkl. sittdel: 10,1 kg *Vikt hjul: 1,9 kg *Yttermått ihopfälld: 88x53x52 cm (inkl hjul, längd x bredd x höjd) Chassi av lättviktsstål med ställbart styre. Sittdel *justerbart ryggstöd (upp till 135°) *extra långt viloläge *fast monterad sittdel (ej vändbar) *avtagbar och justerbar sufflett för gott *skydd mot vind- och sol *sufflett med bakficka Protex tyg som är smuts- och starkt vattenavvisande. Skyddar också mot sol, vind och kyla. För mer information se: http://www.emmaljunga.com/se/Barnvagnar/Hitta_din_modell/Scooter2.0-28.html
Emmaljunga scooter beige och svart sulky med liggläge och sufflet. Vagen är inte trasig på något sätt, sparsamt använd, alltid förvarad inomhus när den inte använts. Dock skitig! Har varken tid eller ork (i en stor flytt nu) att ta bort och tvätta tyget. Det går utmärkt att göra de, har gjort det med andra vagnar. Då blir tyget som nytt, dock är det inte de nu. Det beiga är fläckigt på vissa ställen, ingen större fara men vill ändå nämna det. Vagnen finns i kungsör och skickas ej. Priset är 800:- och då har jag tagit bort 200:- för att de finns fläckar :) Prutat o klart! 070-3163593 /Marina
Säljer min City Cross liggvagn -09. Färgen är svart/beige. Vagnen är flitigt använd, men i bra skick! Till vagnen tillhör egentligen en sittdel, men den har vi fått kassera efter att en hund gått lös på 5-punktsbältet. Därav det låga priset. Punktersäkra gummihjul. Ställbart handtag. Lätt och smidig, tar sig fram i vilken terräng som helst. City Korgen kan lätt tas av och sättas på chassit. Det ingår 2 suffletter varav den ena har ett inbyggt myggnät. Priset på en ny City Korg idag ligger runt 2200.-! http://www.familjetorget.se/default.asp?Link=sida.asp&Meny_Id=700 Priset på min vagn är 900:-! Först till kvarn!
Kanonvagn söker ny resenär :) Vagnens egenskaper: *Pungteringsfria däck *Vändbart styre samt justerbart handtag *Fönster i suffletten *Insektsnät i suffletten *2 st fotsack *Fullt liggläge *Fempunktsbälte *Vändbar fotstödsklädsel (fukt och slittålig på ena sidan) *Dubbla kugghjulsbromsar Ni får med en bra åkpåse i svart samt ett regnskydd i grått (ej med på bilden) Sk defekter är en liten spricka i gummit på handtaget och pytte lite bortskavt på dito. Är också aningen solblekt på ett ställe på sufletten. Annars är vagnen i mycket gott skick. SMSa helst :)