Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga syskonvagn double city cross säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer vi vår helt nya Emmaljunga Double CityCross som är endast en månad gammal. Detta är Emmaljungas nya syskonvagn och det är 2013 års modell. Den är köpt på Familjetorget i Nacka första helgen i december och alla kvitton och garantisedlar medföljer såklart! Används lift kan vagnen användas från att bebisen/bebisarna är nyfödda, och sitsarnas ryggstöd kan ändras oberoende av varandra. Till vagnen medföljer regnskydd och insektsnät och hela vagnen är som ny! Vi säljer den enbart då vi byter bil och den inte får plats längre. Nypris 7000 kr
Tvillingvagn/syskonvagn från emmaljunga. Mycket fint skick! Har vändbart styre så du kan ha barnen mot dig eller sittande framåt. Separata ryggstöd och fotstöd så att den ena kan ligga och den andre sitta. En stor sufflett över vagnen. 4 fasta, stora hjul där vi precis bytt ut det ena pga punktering. Regnskydd ingår. Vagnen är jättefin och välvårdad, vi har endast använt den inomhus. Färgen är grå och svart, tyvärr vet jag inte årsmodellen då vi köpte den begagnad. En kåpa saknas på ena hjulet, inget som påverkar funktionen. Hör gärna av er vid frågor.
Vi säljer vår Emmaljunga, dubbelvagn, inköpt 2009. Använd endast tre månader, på grund av att största barnet inte behövde/ville åka vagn längre. Vagnen är i väldigt bra skick! -Myggnät i suffletten. -Regnskydd. -Fullt liggläge för båda barnen. -Vändbar sittdel. -Individuellt ställbara rygg- och fotstöd. -4 st punkteringsfria däck. Förvarad inomhus/förråd, i rökfritt hem. Säljer den nu för att vi inte kommer skaffa fler barn tätt och då inte kommer att behöva syskonvagn.
Praktisk och stabil vagn med bra kvalitét. Fungerar som tvilling eller syskonvagn. Har förvarats inomhus hela tiden. Köptes ny sommaren 2011, en ägare, sparsamt använd och är i toppskick! Emmaljunga duolift/mjuklift ingår vilken enkelt kan göras om till en åkpåse när barnet blir större (nypris ca 1800kr). Fotsack ingår också (nypris ca 550kr). Inbyggt myggnät, punkteringsfria däck och regnskydd ingår. Totalt nypris inklusive tillbehör ca 9300kr. Vagnen är 80 cm bred och går igenom vanliga dörrar. Bruksanvisning medföljer. Färg Royal blue. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sparsamt använd syskonvagn inköpt 2012-09-06 på Familjetorget i Orminge. Alltid förvarats inomhus i ett rök och djurfritt hem. Nu när vagnen stått i ett par månader så knarrar de punkteringsfria däcken. Vi säljer vagnen eftersom den är svår att få med sig i vår golf. Med vagnen följer en tillhörande lift quadrolift som också kan användas i Emmaljungas singelvagnar, Vi har endast använt den som lift men den går även att ha som åkpåse och sittdyna. Priset för vagn och lift är 3900kr. Vi bor i Gustavsberg och är för det mesta hemma (föräldralediga).