Till salu inom

"empati docka joyk 50 säljes"

Helsingborg
Igår

Barnleksaker

20 kr
Blocket.se
Igår

Barbie, dockor, gungfår

100 kr
Blocket.se
Burlöv
Igår

Reborn dockor

3 300 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

MICKI barn vävstol Mkt fint...

250 kr
Blocket.se
Ystad
Igår

Lundby Stockhom Dockhus

900 kr
Blocket.se
Igår

Babushkor

350 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Igår

Barbiehus, husbil mm

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Empati och engagemang. En kvinnolinje i svensk journalistik

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 år
Inb/klotrygg, 255 s. sidor. Tusculum förlag (Kristianstad, 2008). För 200 år sedan föddes Wendela Hebbe, Sveriges första kvinnliga yrkesjournalist och pionjär inom den journalistiska genren socialreportage. I samband med jubileet utkommer antologin ""Empati och engagemang"". Redaktör är journalisten och författaren Ami Lönnroth, som är djupt engagerad i Wendela Hebbes liv och gärning. Övriga skribenter i boken är: Ann Lagerström, Anne Jalakas, Birgitta Ney, Ellinor Melander, Eva Kaijser, Gullan Sköld, Helle Klein, Isa Edholm, Katarina Mazetti, Kerstin Vinterhed, Kristina Lundgren, Lisbeth Gustafsson, Margareta Stål, Maria Wallin, Marianne Enge Swartz, Marie Hjortdal, Trine Lundager och Ulrika Knutson. Förlagsny.
130 kr
Bokbörsen.se

Empatins makt - Hur man uppnår närhet, självinsikt och varaktig kärlek

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Empati är en inre förmåga som ger oss möjlighet att förstå och leva oss in i andra människors tankar och känslor. När empatin används konstruktivt i goda syften kan den reparera relationer och läka djupa, långvariga sprickor mellan människor Med empati som vägvisare kan vi vidga våra gränser och träda in på outforskade områden för att skapa djupa, innerliga och kärleksulla relationer. Genom att växa som människor fylls vi av dynamisk energi och en känsla av mening. Med många personliga exempel visar författaren: -Att förhållanden alltid är beroenae av empati -Hur man använder empati för att förstå bakomliggande motiv -Hur empati kan användas i både goda och onda syften -De tio mått och steg som kan skydda oss mot empatins mörka sida -Orsakerna till att empati är mycket viktigare i ett förhållande än sympati -Hur empati kan hjälpa var och en att se sina förutsättningar att vara mer uppriktig, ödmjuk, accepterande,tolerant, tacksam, förhoppningsfull och förlåtande Inb. med skyddsomslag. Forum, 2001, 286 sid. Mycket gott skick.
120 kr
Bokbörsen.se

Empati / Att förstå andra människors känslor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 år
Natur och kultur. 1:5 uppl. 1992. 188 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Mycket gott skick. Enligt ordboken betyder ordet empati inlevelse i andra personers behov och reaktioner. Ulla Holms bok visar att begreppet är mångtydigt och komplext. Här ges en utförlig redogörelse för olika tolkningar av empatibegreppet; bl a belyses de nygamla termerna emotionell intelligens och social intelligens. Utförligt beskrivs hur det går till att förmedla känslor och hur vi bär oss åt för att förstå dem. Boken tar också upp den professionella hjälparens villkor och de krav som ställs på alla som i sitt arbete har ett professionellt ansvar i kontakten med andra, t ex läkare, lärare, psykologer, sjuksköterskor, chefer och handledare. Den belyser också de personliga förutsättningarna för att utveckla empatisk förmåga och vad som hindrar och begränsar denna utveckling. Empati utkom första gången 1987. Ulla Holm (1937) är fil dr, leg psykolog och leg psykoterapeut. Utöver verksamhet som forskare, psykoterapeut och handledare är hon också aktiv som utbildare för olika yrkesgrupper inom vårdområdet samt chefer inom myndigheter och företag. Hon har tidigare utgivit Det räcker inte att vara snäll.
125 kr
Bokbörsen.se

Empati

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 år
Natur och Kultur. första utgåvan uppl. 1987. 188 s. Inbunden. Kartonage. 2,1x14cm. 420 gram. Skyddsomslag saknas. Författaren beskriver vad som sker i mötet mellan den som är proffesionell hjälpare och den hjälpsökande. Villkor för den som i sitt yrke har till uppgift att hjälpa andra. Vilka är personliga förutsättningar för att en person ska ha förmåga till empati och vad begränsar? Författaren är leg. psykolog, leg. psykoterapeut och fil.dr.Hon arbetar med handledning av skilda yrkesgrupper.Namnteckning och en del understrykningar finns. I övrigt nära nyskick.
50 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj