Quantcast
Till salu inom: ”

porslinsdockor säljes

PORSLINSDOCKOR
F

Tidigare annonser till salu

Säljer två porslinsdockor i oklanderligt skick. Inköpta i England för 15 år sedan, har legat i kartong sedan dess. Den större dockan har kvar sin originalkartong, kommer från "The Knightsbridge collection". Större docka ca:60 cm 700kr/bud Mindre docka ca :45 cm 400kr/bud Tillsammans 950kr/bud
Nu säljer jag mina fina dockor på grund av brist utav yta. Vill helst sälja dem tillsammans i ett paket men kan tänka mig sälja dem separat om så önskas. Lägger ett paketpris för alla 9st på 600kr eller högstbjudande om så skulle vara fallet. Ifall dem önskas separat så ligger dem på 100kr/st. Maila gärna ifall ni har några frågor! Har inga möjligheter att svara på telefon på grund av arbete och diverse sysslor.
Utsökta porslinsdockor i olika storlekar. Synnerligen välgjorda detaljer. 3 är ca. 40cm höga, 1 styck ca. 30cm och en 20 cm. Alla med utsökta kläder och hårsvall! SE BILD! Alla i nyskick, för vår dotter har aldrig använt dom, utan de har legat i originalkartonger/emballage sedan de köptes av min mor. Inköp gjorda på 80 och 90-tal. Vill helst sälja hela samlingen tillsammans, men kan delas. Olika priser efter storlek: De stora 400kr/styck. Den mellanstora 300 kr.och den minsta 200 kr. Köps alla tillsammans ger vi ett extra bra pris!! ...och visst kan pris diskuteras. Mer bilder vid förfrågan!
9 st porslinsdockor säljes i fint skick. Ställ finns till alla utom en av de stora och den allra minsta. Alla har originalklädsel utom en som saknar en tröja och en som saknar en hatt. Säljes helst ihop för 600 kr. Annars 120 kr styck för de stora (ca 40 cm höga), 60 kr styck för de små (ca 30 cm höga) och 30 kr för den minsta (ca 10 cm hög). Kontakt via mail.
Jag har fem stycken mycket fina porslinsdockor från samt Spanien, och Sverige. De är i bra skick och alla små tillbehör finns kvar (hattar, väskor, paraply). Dessa är perfekta presenter till barn eller barnbarn, då jag säljer alla fem för 400:- eller 100:- st. Högst bjudande är också ett alternativ. om ni vill ha fler bilder så kan jag maila över ett par! men jag kollar inte min mail så ofta, så ring mig hellre först!