Quantcast
Till salu inom: ”

energetics löpband säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett fint löpband på grund av flytt. Av märket power run 500 Energetics. Den är motordriven och kör man på för fullt så får man springa till man blir blå i ansiktet. vågar man släppa taget så finns de en chans att kanske nå fram till dryckeshållarna .Skulle de skita sig fullständigt så finns de även en nödstopp som fungerar utmärkt.Vill man så kan man bara ta en lugn promenad oxå =) den går att höja och sänka med ett knapptryck och finns några program att köra oxå.Först till kvarn.
Säljer mitt löpband pga av utrymmesbrist, har använt det alldeles för lite. Kanonbra löpband som mäter puls, visar kaloriförbrukning m.m. Den går att fälla ihop så att den tar mindre plats. Den har 7 olika program Hastighet 0-12 km/h Lutning 0-10% Löpyta (LxB) 120x40cm Maxvikt 120 kg Jag betalade över 9000:- på Intersport, säljer nu för 2900:- pga att det fattas två originalskruvar, jag har satt dit två andra som funkar exakt lika bra, så det är mer en estestisk grej.
Jogging- och Walkingband för lättare träning i hemmiljö med flera funktioner såsom inbyggd pulsmottagare med POLAR-teknologi (bröstband ingår ej) Hastighet: Max 16 km/h Lutning: Motorstyrd upp till 12 % Träningsdator 1 stort LCD-fönster, 27 träningsprogram Funktioner: Hastighet, tid, Distans, Kaloriförbrukning, scan, Pulsmätning, Lutning Pulsmätning: Handpulssensor, Bröstband (tillval) kan användas, inbyggd POLAr-mottagare för pulsmätning Mått löpband. L: 1300 mm, B: 450 mm Yttre mått L: 1700 mm, B: 850 mm, H: 1300 mm, Vikt ca 70 kg Använd ett fåtal gånger, hämtas Östermalm. Nypris 11000
Smidigt löpband med bra prestanda. Spring upp till 16 km/h med en lutning av max 12%. 8 olika träningsprogram. Snabbvalsknappar för hastigheten 2-16. Det finns även knappar på handtagen för att öka och minska hastigheten och lutningen. POLAR-teknologi. Pulsbälte ingår. Löpbandet går att fälla upp så att det tar mindre plats. Manualer finns. Löpbandet är i bra skick. Detta är inget lågpris löpband. löpyta 45x138cm Nypris 12000:- Pris 5500:-
Nu säljer vi vårat löpband, för att det aldrig används. Det är ett stadigt löpband med många bra funktioner (8 förprogrammerade träningspass och pulsmätare). Det är ihopfällbart. Måtten är 45x129cm och max personvikt är 120 kg.