Quantcast
Till salu inom: ”

engelska möbelhuset mölndal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer vår soffgrupp som vi köpt på Engelska Möbelhuset för tio år sedan, bestående av en 3-sits soffa och två fåtöljer. Samtliga möbler har kuddar stoppade med dun och avtagbar klädseln som går att tvätta. Möblerna är hela och utan fläckar. Soffa: bredd 200cm, höjd 94cm, djup 90cm Fåtöljer: bredd 97cm, höjd 94cm, djup 90cm Du kan nå mig per telefon eller epost.
Engelsk byrå och tillhörande spegel, båda med mässingbeslag. Inköpt på Engelska Möbelhuset i Mölndal.
Nästan nytt matsalsbord säljes p g a flytt. Nypris 10000. Köpt på Engelska möbelhuset. Är i fint skick. Finns extraskiva att lägga i för att göra bordet större, finns då plats för 10. Hälsningar Lena
Skinnsoffa och skinnfåtölj med inbyggd fotpall säljes. Möblerna är köpta på Engelska möbelhuset i Mölndal år 2000 och är i gott skick. Säljes som par, hämtas på plats.
Skrivbord i mycket bra skick från engelskamöbelhuset. Man kan enkelt dra kablar igenom skåpet i förberedda hål. Ett skåp, en låda och en"utdragshylla" för tangentbordet. Säljes pga platsbrist, vilket kanske syns på bilden. Men det är ett litet och smidigt, lättplacerat skrivbord.