Quantcast
Till salu inom: ”

privatlektioner engelska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Privatlektioner i Kinesiska Privatlektioner en och en, eller i mindre grupper. Jag heter Wang Run Fen, är 25 år gammal och kommer ifrån provinsen Yunnan i Kina. Jag har nu bott i Sverige i några månader och studerar svenska. Min passion är språk och framförallt att få lära ut mitt moderspråk till de som är genuint intresserade. Jag har en utbildning som lärare i kinesiska i mitt hemland. Antal lektioner per vecka kan variera, men för att kunna lära sig så mycket som möjligt, så är det bäst med många regelbundna lektioner per vecka. Pris 120:- per lektion, men kan diskuteras beroende på tid etc. Undervisningen kommer att ske på engelska och främst kinesiska, jag talar inte svenska, sidan är översatt från kinesiska. Jag befinner mig i Uppsala.
Jag är en utbildad lärarina och pedagog som erbjuder undervisning i Engelska på alla nivåer. Jag har flera års erfarenhet av såväl klassrum undervisning som privatlektioner, och har jobbat med båda småbarn och vuxna människor. Alla har sina specifika behov, och mitt specialite är att förstå och anpassa programmet efter individens kunskapsnivå och önskad resultat. Jag skapar en avspänd och trivsam atmosfär som underlättar strävan efter den rätta vägen framåt; det finns inga 'fel', och ingen som saknar förutsättningar att lära sig ett nytt språk!
På webbplatsen http://hostandcare.com/ matchar vi familjer som behöver privatundervisning eller barnomsorg med studenter som söker gratis logi (mat och logi) Ge ditt barn möjlighet att bli flytande i amerikanska eller engelska. Ta in mot en amerikansk student i en vecka, en måne eller ett helt år. Gå till http://hostandcare.com/ i dag och hitta din ESL handledare gratis!
Hej! Jag har 25 års erfarenhet som lärare i engelska och svenska på högstadienivå. Enskild undervisning eller i mindre grupp. Utformar utbildningen efter era önskemål.
Hej, Just nu erbjuder jag privatlektioner i engelska för studenter som har ett uppriktigt intresse att lära sig och behärska språket. Min utbildning inom språkundervisning, bred erfarenhet, amerikansk bakgrund, och kunskaper i en mängd olika språk