Quantcast
Till salu inom: ”

epa platåträskor från 70-talet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Olika glas

Sundsvall
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En bok om fackets tre stora strider på 70-talet. 30-talet var ett mycket långt decennium; vars problemformuleringar vi levde länge i. 70-talet verkar bli lika långt; vi är fortfarande kvar i detta decenniums dagordning, som sökte svar på djupa krisfenomen inom politik, ekonomi och infrastruktur. Problemen är långt ifrån lösta. Den fackliga rörelsen tar sig fram i 70-talets kölvatten genom att kryssa mellan Scylla och Charybdis, mellan staten och marknaden. I Det långa 70-talet analyserar Bill Sund politiken och marknaden, med särskilt fokus på förhandlingsrätten, lönebildningen och statens marknadsanpassning. Huvudrollen i denna omvärldsanalys innehas av fackförbundet SEKO och dess föregångare: SF, Statstjänarkartellen och Statstjänarnas centralorganisation. Bill Sund är historiker och arbetsmarknadsforskare. Agora 2002, limhft, bra skick, 250 sidor
Epa reggad Scania 76 med bara 36.000 mil totalt.Nya däck samt fälgar runt om. Påbörjad renovering av innredning, med jobb kvar att göra. Går bra i motor o låda. ställbar trailerskiva 2" skall svettsas fast på bilen, samt lackering av ramen. Trailern är en Hägglund från 1961, med 6m lastyta plus främre bord, fjädrad bakaxel.Den användes inom försvaret, då med styrande framaxel, den är borttagen, och svanhals monterad i stället. Lite omvårdnad så blir det ett bra ekipage 42.600 kr + moms prutat o klart!
Hejj, Nu ska jag sälja min Äkta epa därför jag tar körkort! En äkta epa med en passat dieselmotor! Är besiktad med denna motor! Drar runt 0,5 liter milen. Ljud: 2 st 8"basar som är i förpackning. 2st 6,9er. Till det tråkiga: Upptäckte kamremmen var dålig. Så köpt en ny ( kvitto finns), men har ej kunskap eller lust att byta den. Så för den händige så har du en riktigt fin epa!!! Obs, inga byten, 17.000:- prutat och klart!
Två solstolar/fällstolar från 70-talet säljes. En originalkartong finns kvar. Stolarna är i nyskick; tyget är intakt (inte slitet eller solblekt, men där är lite smuts högst upp på ena ryggstödet. Kanske går att tvätta bort, har inte försökt). De fungerar alldeles utmärkt att fälla upp och ihop. På kartongen finns en adresslapp som berättar att godsavsändare var AB Turitz & co i Göteborg, och mottagare var EPA Aktiebolag på Odengatan 40 i Malmö! De har stått på min vind i 20 år, dessförinnan - sen de köptes - på en släktings vind. Nu är det hög tid för dem att bli använda! Måtten på stolarna kan ni läsa på kartongen som finns i bild. 150 kr/st alternativt högsta bud.
Coola platåträskor i mycket fint skick från 70-talets Epa. Tror att storleken är 37.