Quantcast
Till salu inom: ”

epiphone wilshire säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Epiphone

Kristianstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer nu min Epiphone Wilshire pga att jag inte har någon användning för den, den fungerar hur bra som helst och är nästan helt orörd, några skråmor här och där. En perfekt gitarr för nybörjaren men också för den som spelat ett tag. Nyinköpt för 3000:- Säljer den för 2500:- Någon hundring billigare vid snabb affär. Provspelning är okej.
Hej! Säljer nu två av mina gitarrer. 1. Peavey rockingham halvakustisk gitarr, riktigt snygg med sin lila lack. Låter bra både i stärkare och utan. Ingår stadigt hardcase. Pris: 3200kr 2. Epiphone Wilshire, helt i nyskick. Lätt vikt och låter kanon. Pris: 2000kr Ring eller maila, jobbar skift så nås lättast på mailen. Hälsningar Per
Säljer nu min Epiphone-gitarr eftersom jag inte använt den på länge och behöver pengarna. En nybörjargitarr med bra ljud och eget utseende. Funkar bra till såväl jazz som punk. I bra skick utöver mic-switchen som saknar plasthölje. Åt seriösa köpare i Göteborgstrakten kan jag ta hem gitarren åt er. Ingår gör original-softcase (detta klarar inte frakt, därför erbjuder jag "hemkörning" Maila om du vill ha fler bilder eller mer info! // Zacharias
Epiphone Wilshire från 1966 i cherry red måste nu bort! Köpt på Halkans.Tillverkad i Kalamazoo USA. Guran är lätt krackad, har lite dings här och var som sig bör på en nästan 50 år gammal gura. Allt är original. (Potar från 66) Plektrumskydd sprucket vid inputjack. Spelar och låter hur bra som helst. Finns inte många Vintage Wilshires i omlopp. Väldigt ovanlig gura. Bland annat har Johnny Winter och Wayne Kramer lirat på likadana. viss prutmån finns! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer min Epiphone wilshire custom shop - limited edition från 2008. Mikarna är bytta till några mycket bättre gibson mikar från en gibson explorer. Den är lättspelad ganska likt en sg och låter riktigt bra. Jag skickar med ett softcase som inte är så snyggt men som gör sitt jobb! 2500kr eller bud, kan ses och provspelas i centrala Stockholm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

... eller prova att söka på epiphone casino