Allt till salu inom "levin gitarr"

Sortering:
Gitarr
2 dagar

Gitarr Visa liknande

650 kr
Blocket.se
Gitarr Levin
Kumla
2 dagar

Gitarr Levin Visa liknande

950 kr
Blocket.se
Levin gitarr
Tumba
5 dagar

Levin gitarr Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
gitarr Levin
Kungsbacka
7 dagar

gitarr Levin Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Levin gitarr
Bjuv
8 dagar

Levin gitarr Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 14

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Stockholms län

Levin LG-20 (1968)

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Levin LG-20 var en av Levins mer exklusiva gitarrer under 60-talet. Modellen är byggd helt i solida material, och låter fantastiskt bra då träet har åldrats i över 40 år. Gitarren är i mycket fint skick för sin ålder. Den har en professionellt lagad spricka vid stallet, som dock varken påverkar ljud eller spelbarhet. I övrigt är den toppen, med härlig patina och vacker ton. Stränghöjden är låg och mekaniken fungerar perfekt. Lite specifikationer: Lock: Solid alpgran Sidor och Botten: Solid flammig lönn Hals: Mahogny Hör av dig via mail för mer info, bilder eller tidsbokning för en provspelning! Priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär.
2 500 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Göteborg

Levin modell 52 från 1946 finnes

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Halloj allihoppa har en Levin modell 52 från 1946 till salu fullt spelbart skick, lite dings mm finns men det får man räkna med och skänker guran karaktär, Fattas en hög E-sträng som sprack när jag strängade om den igår, detta då jag oljade in greppbrädan med citron olja och polerade guran med carnuba vax. Säljes pågrund av att jag inte använder den och att jag som fattig student inte känner att jag kan rättfärdiga aldeles för många gitarrer:) 1000kr, skickas inte, hämtas på plats. Mvh ilias
1 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Lund

Levin Westerngitarr (w 21)

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hallå! Det är nu dags att min gitarr då den mest står och dammar för tillfället, vilket är väldigt synd! Locket är gjort av gran och greppbrädan av rosewood, botten och sarg av mahogny. Där är en väldigt fin klang i den och även mikrofon inbyggd. Jag köpte den för 3.000 kr och går nu ner till 1500 kr, kan tänkas lite billigare vid snabb affär. Väldigt prisvärd gitarr som är lätt att spela på och som låter bra. Ni når mig på mailen
1 500 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Malmö

Levin Nylonsträngad Gitarr (som)NY

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Ska sälja min relativt nyinköpta Levin gitarr. Inhandlades på Hipro för 6 månader sen och har spelat VÄLDIGT lite då jag till slut insett att det är trummis jag ska bli. =) Rekomenderades av Hipro som en perfekt gitarr att lära sig spela på, av kvalité. Nylonsträngar för nybörjaren med ett fint klang. Nypris ca: 1200:- Exkl gitarrställ och gitarrcase. Allt säljes nu för det billiga priset av 800:- Kom och provspela!
800 kr
Blocket.se

Levin Classic 11

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Helt solid nylonsträngad gitarr Levin Classic 11. Handgjord i Sverige. Väldigt bra skick. Värderad till 5000 kronor. Specifications: Non-cutaway. Body width: 370 mm. Body length: 485 mm. Body depth: 98 mm. Fingerboard width: 52 mm. Scale length: 650 mm. Spruce top. Walnut back & sides. Wood binding. 5-ply bound top. 4-ply bound back. Mahogany neck with non-adjustable U-shaped steel truss rod. Unbound rosewood fingerboard. Rosewood bridge. Nickel plated Van Gent strip tuners with rosewood buttons. Satin natural finish. Ten year warranty.
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj