Quantcast
Till salu inom

"erkers marie persson luciatåg säljes"

Butik Stockholm
Igår

Peugeot 308 SW 1.2 130hk St...

129 000 kr
Blocket.se
Luleå
Igår

Litteratur socionomprogramm...

50 kr
Blocket.se
Borlänge
2 dagar

Blandad studentlitteratur a...

50 kr
Blocket.se
Götene
2 dagar

Cabby 58 F3

120 000 kr
Blocket.se
Butik Trelleborg
Igår

Hyundai i30 1,6 GDI 135 HK

83 000 kr
Blocket.se
Butik Finspång
Igår

Volkswagen Passat SC GTE DS...

410 000 kr
Blocket.se
Stenungsund
Igår

Cat 312DL

558 125 kr
Blocket.se
Solna
2 dagar

Marmorbord säljes

1 000 kr
Blocket.se
Solna
2 dagar

Nespresso Gemini CS 220 PRO

5 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sommarlovet hos Karl-Anton

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 år
1 uppl. 1988. Inbunden. Mycket gott skick. Boken är läst, men i mycket gott skick. Det är Erkers Marie Perssons första bok som handlar om Karl-Anton som nog är alla barns önskemorfar. Han gör det som barn många gånger drömmer om att vuxna ska våga göra. Han är alltid full av idéer ohc hyss och man kan aldrig veta säkert vad han hittar på härnäst. Det kan vara vattenkrig, femkamp eller en övernattning i en stor säng på en blommande sommaräng. Rikt illustrerad av konstnären och författaren Erkers Marie Persson..
100 kr
Bokbörsen.se

Balladen om Marie

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 år
Forum. 2000. 351 s. Inbunden. Förlagsband med skyddsomslag. 815 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Mycket fint exemplar. Aningen gulnat boksnitt och några minimala skavanker på skyddsomslaget, för övrigt i nyskick. Den första biografin över Marie Krøyer, född 1867, och hela hennes otroliga liv. Hennes historia är mycket fängslande och full av dramatik. Vi får följa Marie från barndomen, i hennes äktenskap med den kände Skagenmålanren P.S. Krøyer, umgänget med den skandinaviska kultureliten, målandet, festandet i Skagenhemmet och till den skandalösa romansen och det andra äktenskapet med Hugo Alfvén, som även det fick ett olyckligt slut. Maries liv präglas också av att inte få fullfölja sina drömmar om att bli konstnär. Hon dog 1940 och ligger begravd vid Siljan med sina två döttrar. Boken är illustrerad med ett sextonsidigt bildark. Tonni Arnold är mag.art. i nordisk filologi och har tidigare skrivit boken "Bror Blixen - en äventyrare".
159 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Malmö

Stilren dam kostym, Marie Philip

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kostym & Kavaj, stl. 38 (S), dam Kostym från Marie Phillip i svart jeans liknande tyg Lång kavaj som går ner till kläderna storlek 38 Raka byxor i "gubb-modell" snedställda fickor. fint skick, byxorna är ng mer använda Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
350 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsbyn

Luciatåg Marie Persson

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Samlarobjekt, uppskattad present/julklapp. Luciatåg av Erkes Marie Persson. Större storleken av Lucian, Stjärngossen och tärnan 40 cm. Säljes endast tillsammans.
1 000 kr
Blocket.se