Quantcast
Till salu inom: ”

erkers marie persson luciatåg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 uppl. 1988. Inbunden. Mycket gott skick. Boken är läst, men i mycket gott skick. Det är Erkers Marie Perssons första bok som handlar om Karl-Anton som nog är alla barns önskemorfar. Han gör det som barn många gånger drömmer om att vuxna ska våga göra. Han är alltid full av idéer ohc hyss och man kan aldrig veta säkert vad han hittar på härnäst. Det kan vara vattenkrig, femkamp eller en övernattning i en stor säng på en blommande sommaräng. Rikt illustrerad av konstnären och författaren Erkers Marie Persson..
Forum. 2000. 351 s. Inbunden. Förlagsband med skyddsomslag. 815 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Mycket fint exemplar. Aningen gulnat boksnitt och några minimala skavanker på skyddsomslaget, för övrigt i nyskick. Den första biografin över Marie Krøyer, född 1867, och hela hennes otroliga liv. Hennes historia är mycket fängslande och full av dramatik. Vi får följa Marie från barndomen, i hennes äktenskap med den kände Skagenmålanren P.S. Krøyer, umgänget med den skandinaviska kultureliten, målandet, festandet i Skagenhemmet och till den skandalösa romansen och det andra äktenskapet med Hugo Alfvén, som även det fick ett olyckligt slut. Maries liv präglas också av att inte få fullfölja sina drömmar om att bli konstnär. Hon dog 1940 och ligger begravd vid Siljan med sina två döttrar. Boken är illustrerad med ett sextonsidigt bildark. Tonni Arnold är mag.art. i nordisk filologi och har tidigare skrivit boken "Bror Blixen - en äventyrare".
Kostym & Kavaj, stl. 38 (S), dam Kostym från Marie Phillip i svart jeans liknande tyg Lång kavaj som går ner till kläderna storlek 38 Raka byxor i "gubb-modell" snedställda fickor. fint skick, byxorna är ng mer använda Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Samlarobjekt, uppskattad present/julklapp. Luciatåg av Erkes Marie Persson. Större storleken av Lucian, Stjärngossen och tärnan 40 cm. Säljes endast tillsammans.