Allt till salu inom "esselte moviebox"

Sortering:
Falkenberg
Igår

Hängmappskåp Esselte Pendaflex

5 600 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Spel och konsoller  ·  Västmanlands län

Pinnacle STUDIO Moviebox DV

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljes tillsammans med original av videoredigeringsprogrammet Studio 9. Överför direkt från DV-kameran eller från analoga videoband till PC:n. Bränn ut det färdiga resulatet på DVD. Studio Moviebox är en extern videoredigeringsbox i snygg design för analoga källor. Boxen kopplas in via USB-port. Videoredigering har aldrig varit enklare tack vare Studio 9:s automatiserade filmskapare. Användaren väljer en video-fil, lägger till ett musikstycke och väljer en redigeringsstil för skapande av en färdig film. Med endast ett tryck skapar sedan Studio 9 en professionellt skapad film komplett med titlar, övergångar och specialeffekter. Allt komponerat i takt till det förvalda musikstycket.
200 kr
Blocket.se

Två nötcreme och en moviebox : hisnande generaliseringar om vår uppväxt i DDR-Sverige

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Bonnier fakta, 2003 Limhft. 285s. 20x14cm, 433g. Mycket gott skick. ISBN 9185015091. Beskrivning: Du minns "DDR-Sverige"? Televerket-Sverige? Ett Sverige där det blinkade uppe i tv:ns högra hörn när ett nytt program började i "den andra kanalen"? Två nötcreme och en moviebox är en humoristisk tillbakablick på ett Sverige som i dag känns uråldrigt, sett genom ögonen på två 70-talister som hävdar att deras uppväxt sammanföll med övergången från ett slags DDR-land till något mer världsvant. Nostalgiskt skimrande anekdoter om "bortkomna Stenmarksfarsor", grupprunkningsstunder efter gympan, "Rör inte min kompis"-knappar och Luciavakor blandas med subjektiva teorier om varför 70-talisterna blev som de blev. Den riktar sig således precis lika mycket till de tilltufsade 70-talisterna som till deras föräldrar, som här får en unik inblick i vad som egentligen pågick i deras avkommors medvetanden när hela familjen satt andäktig framför Razzel på lördagskvällarna.
180 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Ulricehamn

Pinnacle Studio MovieBox Plus

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En sprillans ny Moviebox i oöppnad kartong. Kvitto finnes. Gränssnitt USB 2.0 Medföljande programvara Pinnacle Studio 14. Vilket gör det enkelt att redigera och förfina dina filmer med enkelt nytt gränssnitt. När du är klar , spara dina videominnen , lägg upp på YouTube eller njut av dem på DVD eller portabla enheter. Drag-drop dina filmer och foton för att se förhandsvisning av din show och se din film med Hollywood stil , multi-layer effekter, animerad grafik, menyer och Hi-Fi audio Hur du använder detta kraftiga videoredigerings verktyg: http://www.youtube.com/watch?v=9Mo9raMLy0Q och http://www.youtube.com/watch?v=huhDNy1nqmg
1 200 kr
Blocket.se

Två nötcreme och en moviebox. Hisnande generaliseringar om vår uppväxt i DDR-Sverige

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Bonnier Fakta. 2003. 285 s. Häftad. 200x142cm. 432 gram. Nyskick. Oläst. Du minns ”DDR-Sverige”? Televerket-Sverige? Ett Sverige där det blinkade uppe i tv:ns högra hörn när ett nytt program började i ”den andra kanalen”? Två nötcreme och en moviebox är en humoristisk tillbakablick på ett Sverige som i dag känns uråldrigt, sett genom ögonen på två 70-talister som hävdar att deras uppväxt sammanföll med övergången från ett slags DDR-land till något mer världsvant. Nostalgiskt skimrande anekdoter om ”bortkomna Stenmarksfarsor”, grupprunkningsstunder efter gympan, ”Rör inte min kompis”-knappar och Luciavakor blandas med subjektiva teorier om varför 70-talisterna blev som de blev. Den riktar sig således precis lika mycket till de tilltufsade 70-talisterna som till deras föräldrar, som här får en unik inblick i vad som egentligen pågick i deras avkommors medvetanden när hela familjen satt andäktig framför Razzel på lördagskvällarna.
285 kr
Bokbörsen.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj