Quantcast
Till salu inom: ”

esselte moviebox säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kungaboken
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes tillsammans med original av videoredigeringsprogrammet Studio 9. Överför direkt från DV-kameran eller från analoga videoband till PC:n. Bränn ut det färdiga resulatet på DVD. Studio Moviebox är en extern videoredigeringsbox i snygg design för analoga källor. Boxen kopplas in via USB-port. Videoredigering har aldrig varit enklare tack vare Studio 9:s automatiserade filmskapare. Användaren väljer en video-fil, lägger till ett musikstycke och väljer en redigeringsstil för skapande av en färdig film. Med endast ett tryck skapar sedan Studio 9 en professionellt skapad film komplett med titlar, övergångar och specialeffekter. Allt komponerat i takt till det förvalda musikstycket.
Bonnier fakta, 2003 Limhft. 285s. 20x14cm, 433g. Mycket gott skick. ISBN 9185015091. Beskrivning: Du minns "DDR-Sverige"? Televerket-Sverige? Ett Sverige där det blinkade uppe i tv:ns högra hörn när ett nytt program började i "den andra kanalen"? Två nötcreme och en moviebox är en humoristisk tillbakablick på ett Sverige som i dag känns uråldrigt, sett genom ögonen på två 70-talister som hävdar att deras uppväxt sammanföll med övergången från ett slags DDR-land till något mer världsvant. Nostalgiskt skimrande anekdoter om "bortkomna Stenmarksfarsor", grupprunkningsstunder efter gympan, "Rör inte min kompis"-knappar och Luciavakor blandas med subjektiva teorier om varför 70-talisterna blev som de blev. Den riktar sig således precis lika mycket till de tilltufsade 70-talisterna som till deras föräldrar, som här får en unik inblick i vad som egentligen pågick i deras avkommors medvetanden när hela familjen satt andäktig framför Razzel på lördagskvällarna.
En sprillans ny Moviebox i oöppnad kartong. Kvitto finnes. Gränssnitt USB 2.0 Medföljande programvara Pinnacle Studio 14. Vilket gör det enkelt att redigera och förfina dina filmer med enkelt nytt gränssnitt. När du är klar , spara dina videominnen , lägg upp på YouTube eller njut av dem på DVD eller portabla enheter. Drag-drop dina filmer och foton för att se förhandsvisning av din show och se din film med Hollywood stil , multi-layer effekter, animerad grafik, menyer och Hi-Fi audio Hur du använder detta kraftiga videoredigerings verktyg: http://www.youtube.com/watch?v=9Mo9raMLy0Q och http://www.youtube.com/watch?v=huhDNy1nqmg
Bonnier Fakta. 2003. 285 s. Häftad. 200x142cm. 432 gram. Nyskick. Oläst. Du minns ”DDR-Sverige”? Televerket-Sverige? Ett Sverige där det blinkade uppe i tv:ns högra hörn när ett nytt program började i ”den andra kanalen”? Två nötcreme och en moviebox är en humoristisk tillbakablick på ett Sverige som i dag känns uråldrigt, sett genom ögonen på två 70-talister som hävdar att deras uppväxt sammanföll med övergången från ett slags DDR-land till något mer världsvant. Nostalgiskt skimrande anekdoter om ”bortkomna Stenmarksfarsor”, grupprunkningsstunder efter gympan, ”Rör inte min kompis”-knappar och Luciavakor blandas med subjektiva teorier om varför 70-talisterna blev som de blev. Den riktar sig således precis lika mycket till de tilltufsade 70-talisterna som till deras föräldrar, som här får en unik inblick i vad som egentligen pågick i deras avkommors medvetanden när hela familjen satt andäktig framför Razzel på lördagskvällarna.

... eller prova att söka på kassabok lantbruk esselte