Quantcast
Till salu inom: ”

esselte moviebox säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kungaboken
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bonnier fakta, 2003 Limhft. 285s. 20x14cm, 433g. Mycket gott skick. ISBN 9185015091. Beskrivning: Du minns "DDR-Sverige"? Televerket-Sverige? Ett Sverige där det blinkade uppe i tv:ns högra hörn när ett nytt program började i "den andra kanalen"? Två nötcreme och en moviebox är en humoristisk tillbakablick på ett Sverige som i dag känns uråldrigt, sett genom ögonen på två 70-talister som hävdar att deras uppväxt sammanföll med övergången från ett slags DDR-land till något mer världsvant. Nostalgiskt skimrande anekdoter om "bortkomna Stenmarksfarsor", grupprunkningsstunder efter gympan, "Rör inte min kompis"-knappar och Luciavakor blandas med subjektiva teorier om varför 70-talisterna blev som de blev. Den riktar sig således precis lika mycket till de tilltufsade 70-talisterna som till deras föräldrar, som här får en unik inblick i vad som egentligen pågick i deras avkommors medvetanden när hela familjen satt andäktig framför Razzel på lördagskvällarna.
En sprillans ny Moviebox i oöppnad kartong. Kvitto finnes. Gränssnitt USB 2.0 Medföljande programvara Pinnacle Studio 14. Vilket gör det enkelt att redigera och förfina dina filmer med enkelt nytt gränssnitt. När du är klar , spara dina videominnen , lägg upp på YouTube eller njut av dem på DVD eller portabla enheter. Drag-drop dina filmer och foton för att se förhandsvisning av din show och se din film med Hollywood stil , multi-layer effekter, animerad grafik, menyer och Hi-Fi audio Hur du använder detta kraftiga videoredigerings verktyg: http://www.youtube.com/watch?v=9Mo9raMLy0Q och http://www.youtube.com/watch?v=huhDNy1nqmg
Bonnier Fakta. 2003. 285 s. Häftad. 200x142cm. 432 gram. Nyskick. Oläst. Du minns ”DDR-Sverige”? Televerket-Sverige? Ett Sverige där det blinkade uppe i tv:ns högra hörn när ett nytt program började i ”den andra kanalen”? Två nötcreme och en moviebox är en humoristisk tillbakablick på ett Sverige som i dag känns uråldrigt, sett genom ögonen på två 70-talister som hävdar att deras uppväxt sammanföll med övergången från ett slags DDR-land till något mer världsvant. Nostalgiskt skimrande anekdoter om ”bortkomna Stenmarksfarsor”, grupprunkningsstunder efter gympan, ”Rör inte min kompis”-knappar och Luciavakor blandas med subjektiva teorier om varför 70-talisterna blev som de blev. Den riktar sig således precis lika mycket till de tilltufsade 70-talisterna som till deras föräldrar, som här får en unik inblick i vad som egentligen pågick i deras avkommors medvetanden när hela familjen satt andäktig framför Razzel på lördagskvällarna.
Stockholm, Esselte AB, 1945. 4:o. 93, (1) s. Rikt illustrerad. Förlagets gröna pappersband med pärmtitel i guld. Något ojämt solbränd rygg & pärm. Delar av den firmahistoriska skildringen är hämtad ur Folke Nosslins återblick vid 90-årsjubiléet 1935. Innehåll: En novemberdag för jämnt ett sekel sedan ...; Carl Ekholm och N.G. Norling; Carl Holm - den stora expansionens man; Den nya tiden; En blick på det moderna Dahlgrens; Den sociala omvårdnaden och lärlingsutbildningen; Guldvarubolagets Stockholms-kontor; Guldsmeds Aktiebolaget i Stockholm, G.A.B.; Ädelmetall Aktiebolaget, Malmö; Stilutvecklingen i Europa under 1800- och 1900-talen, av Ernst Fischer.

... eller prova att söka på kassabok lantbruk esselte