Quantcast
Till salu inom: ”

eu moped motogino säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en motogino års modell 2008 ståendes. Den är däremot bara använd sedan 2009 för den stod i garaget hela första året tack vare att förarbevis saknas. Det är en EU Moped som funkar fint att köra med. Den har däremot några små fel och lite repor men den går bra framåt som sagt. Vill nu bli av med denna snabbt tack vare att jag nu ska ta körkort. Så detta är ett kap om man vill ha en billig moped! Lägger upp bild senare idag och kan även mejla bild om någon frågar. Den är svart och silvrig. Vid snabb affär viss prut möjlighet.
Tjaa Nu har det blivit dags att sälja min Motogino moppe. Det är en klass 1, Eu moppe. Den är stark och har gått 360 mil. Den har både El och kick start, central och sidostöd. Den har några reppor i sig, för jag körde ner i ett dike för 2 år sen, så några kåpor är lite mörbultade. Men den funkar som den ska och snabbt går den fortfarande (över 45km/h som den egentligen ska) . Hjälm och Tjock kedja finns också till för 300kr extra. Jag är första och enda ägaren såklart så alla papper och försäkrings bevis följer med.
Jag säljer nu en Dongfalong Motogino från 2006 (EU-moped)(fyrtaktsmotor). Den har gått drygt 390 mil. Fram och bakbroms fungerar som dom ska, det gör även blinkers, bromsljus, hel och halvljus, tuta, och laddning, så elen är det inget fel på. Det som inte fungerar är hastighetsmätaren, men mopeden går cirka 50 km/h. Den är inte trimmad. Under min ägo har jag bytt luftfilter, (orginal) insug, (orginal) gaswire och många slitna skruvar. Passformen på kåporna är inte helt perfekt. I köp ingår ett nytt bakdäck, ett godkänt ABUS kättinglås och en godkänd hjälm. Jag har säkert glömt massor ring (ring mellan 10 och 22) gärna om du har några frågor.
EU moped Klass 1 Motogino RS 50 2008 i bra skick En kul och lite annorlunda EU moped Går bra i motor o drivlina Endast 358 mil Oljan bytt, klar att köra Välkommen på en provtur Ev byte med nåt annat skoj men helst pengar. Hasse Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Ska nu sälja min Motogino F12 2005 EU moppe som har gått 697 mil. pga att jag ska köpa en annan moped. Kan ev. tänka mig byte mot crossmoppe och lägga pengar imellan. Den är i bra skick, pendlar med den till skolan varje dag. Har även bytt lite saker nyligen som: Ny variatorkåpa kickaxel kickbussning Batteri Hastighetsmätarvajer Kan nås på både mejl och telefon.