Quantcast
Till salu inom: ”

eu cross moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

tja nu säljer jag min gilera eu moped pga köpa cross. nästan inge rost i svinger och ramen. det som är bytt är styre kopplings vajer ny växellådsolja. 17.5mm förgasare baklyse handtag cyllinder precis inkörd har gått 70mil gaswire nu till det tråkiga, den högra sido kåpan är sprucken och lacksläpp på nästan alla kåper, därav priset, köp nytt kåpkit och du har en fin moped. 8000kr prutat och klart kan även bytas mot 125cc cross av känt märke.
Tjenare! Tänkte sälja iväg mopeden, då körkort närmar sig. Det är en Piaggio Typhoon årsmodell 2002. Den har gått 720 mil och går som en klocka. Snabb och stark! Den är trimmad med ett effektrör, men originalrör följer givetvis med. Ändringar på mopeden: -Leovince ZX effektrör. -Höjningssats. -Borttagen Bakstänkskärm(medföljer) Hjälm(cross modell) och ett godkänt lås ingår. Vid frågor är det bara att ringa eller maila. Den står för tillfället i centrala Åre. Men kan tas till Umeå. Hade tänkt mig 6000:-.
Säljer nu min Eu moped billigt pga att jag snabbt vill få in lite pengar till körkortet. Den har aldrig varit trimmad men går i över 50 km/h. Det är en snygg cross moped som går lika bra i skogen som på vägen. Den har inte gått långt och nyss blivigt servad. Jag är den ända ägaren, och jag köpte den ny för 16 000 kr. Hör gärna av er på sms om ni har frågor eller bud :)
Rieju cross På uppdrag av Polismyndigheten i Västra Götalands Län försäljes genom Auktionsklubban HB i Oskarström ett 60 - 70 tal Mopeder/Crossar/EUMopeder Genom offentlig auktion enligt nedan: SÖNDAGEN 9 DECEMBER KLOCKAN. 12.00 Blåklintsvägen 36 ( Hemköps parkering, Oskarström ) Visning från kl. 11.00 Endast kontant betalning. VÄLKOMNA !! Alla priser är inkl. 25 % mervärdeskatt. Ni hittar mer information på vår hemsida: www.auktionsklubban.se eller besök oss på facebook : www.facebook.com/auktionsklubban.