Allt till salu inom "eu cross moped"

Sortering:
Norrköping
Igår

Rieju mrt

23 000 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Igår

Ligier JS50 ULTIMATE MOPEDB...

188 900 kr
Blocket.se
Katrineholm
Igår

Peugeot Speedfight 2

15 000 kr
Blocket.se
Butik Huddinge
Igår

Toyota C-HR Hybrid 1.8 Exec...

249 900 kr
Blocket.se
Butik Finspång
Igår

Volvo v70 A-traktor / AWD /...

35 000 kr
Blocket.se
Mora
Igår

Nissan KingCab d21

45 000 kr
Blocket.se
Gällivare
Igår

Crescent moppe

Blocket.se
Göteborg
Igår

Motorcykel reglage för styret

280 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Örebro

Gilera rcr 07MÅSTE BORT, e.v byte mot cross

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
tja nu säljer jag min gilera eu moped pga köpa cross. nästan inge rost i svinger och ramen. det som är bytt är styre kopplings vajer ny växellådsolja. 17.5mm förgasare baklyse handtag cyllinder precis inkörd har gått 70mil gaswire nu till det tråkiga, den högra sido kåpan är sprucken och lacksläpp på nästan alla kåper, därav priset, köp nytt kåpkit och du har en fin moped. 8000kr prutat och klart kan även bytas mot 125cc cross av känt märke.
8 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerbottens län

Piaggio Typhoon -02 EU

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tjenare! Tänkte sälja iväg mopeden, då körkort närmar sig. Det är en Piaggio Typhoon årsmodell 2002. Den har gått 720 mil och går som en klocka. Snabb och stark! Den är trimmad med ett effektrör, men originalrör följer givetvis med. Ändringar på mopeden: -Leovince ZX effektrör. -Höjningssats. -Borttagen Bakstänkskärm(medföljer) Hjälm(cross modell) och ett godkänt lås ingår. Vid frågor är det bara att ringa eller maila. Den står för tillfället i centrala Åre. Men kan tas till Umeå. Hade tänkt mig 6000:-.
6 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Eu-Moped -09

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min Eu moped billigt pga att jag snabbt vill få in lite pengar till körkortet. Den har aldrig varit trimmad men går i över 50 km/h. Det är en snygg cross moped som går lika bra i skogen som på vägen. Den har inte gått långt och nyss blivigt servad. Jag är den ända ägaren, och jag köpte den ny för 16 000 kr. Hör gärna av er på sms om ni har frågor eller bud :)
6 000 kr
Blocket.se

Fin EU cross 50cc -06

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tja! Ska nu sälja min fina cross. Jag vill bli av med den så fort som möjligt pga körkort. Den har lite små fel som: bakbroms funkar ej, saknat en mutter till bakdäcket vilket man kan köpa får några få kronor, bakspeglar saknas,regskylt saknas men kan beställa en ny. startar alltid på första kick, och går som en EU moped ska. Nytt bakdäck sitter på som kostade mig 1600 kr. Den är perfekt för nybörjare som vill lära sig köra med koppling och växel. Ring efter kl 12:00 MVH Stefan.
2 000 kr
Blocket.se

Rieju

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Rieju cross På uppdrag av Polismyndigheten i Västra Götalands Län försäljes genom Auktionsklubban HB i Oskarström ett 60 - 70 tal Mopeder/Crossar/EU Mopeder Genom offentlig auktion enligt nedan: SÖNDAGEN 9 DECEMBER KLOCKAN. 12.00 Blåklintsvägen 36 ( Hemköps parkering, Oskarström ) Visning från kl. 11.00 Endast kontant betalning. VÄLKOMNA !! Alla priser är inkl. 25 % mervärdeskatt. Ni hittar mer information på vår hemsida: www.auktionsklubban.se eller besök oss på facebook : www.facebook.com/auktionsklubban.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj