Quantcast
Till salu inom: ”

extern trim tilt utombordare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Johnson 70 hästars utombordare (med reglage), årsmodell 1983 säljes som reservdelsmotor. Den satt på en båt som införskaffades för ett år sedan. På grund av korrossion i växelhuset gick den tungt. Kompressionen i cylindrarna var dock jämn när den köptes och bör också vara det nu. Trim och tilt fungerade när den köptes och antas också göra det nu. Modellnummer: J70TLCTE De avsedda motordelarna på bild (samt en propeller) säljes för 3200:- eller bud. Fler bilder kan skickas. Finns i Näsviken, utanför Hudiksvall.
Weedo GT i normalskick. Nyare vita säten och soffa. Kapell i bra skick. Ny ej inkopplad stereo medföljer. Johnson 70 hk med trim / tilt som går kanon. Lång rigg. VRO pump urkopplad. I orginalskick, ej renoverad. Färgsläpp finns på kransen under kåpan, annars helt ok. Gör ca 39 knop med denna motor. Pris båt: 8500 kr Pris motor: 16000 kr Köp allt för 22500 kr !! Ring för information.
Har ett nytt reglage som jag bara har använt ett par gånger i somras. Det är ett Topp monterat Teleflex med trim och tilt funktion som är som nytt. Reglaget är sådant att det passar alla båtmotorer som är avsedda för reglage, går att ändra från drag till tryck av vajrar. Manual med monterings anvisning och anvisning hur man vänder funktionen medföljer reglaget. Jag vill endast ha 3000:- Ny pris för detta är 3900:- Har originalkvittot på reglaget. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bobs machine shops berömda externa trim och tilt för utombordare upp till 40hk (och lätta 2-takts 50hk). • Saknar din gamla motor powertrim? • Börjar motorn bli tung att lyfta upp efter åkturen? • Har det gamla powertrimsystemet gått sönder, och ni vill inte kasta ut 10000-15000kr på reparation? Med Bobs trim/tilt har ni lösningen på era problem! • Enkel att installera. • Låg vikt, endast 7kg. • Går att flytta till nästa utombordarköp. • Flyttar utombordaren 14cm längre bak från aktern. • Tillåter mer negativ lutning på riggen, för lättare planing. • Tillverkad för saltvatten. Korrosionsbeständig aluminium och rostfritt stål. Kittet innehåller allt, förutom bultar till motor och akterspegel. PRIS: 5995kr inkl moms