Quantcast
Till salu inom: ”

fällbara sängar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stor 1,5:a på 63 kvm, uthyres enligt rubrik. Gäller i första hand under Augusti. Finnes i sovalkoven en säng på 120 cm. Vardagsrum med bäddsoffa. Finnes också en fällbar säng vid behov. Fullt möblerad med kabeltv, samt bredbandsansl. Stort kök med utgång till egen uteplats. Lugnt läge mot tyst innegård. Endast 200 meter till Knutpunkten. Familj upp till fyra personer, har tidigare hyrt. Pris per dygn 700 kr. Min 2 dygn. Pris per vecka 3500 kr. Pris per månad avtalas separarat. Uthyres endast till sansade människor. Ring gärna för mer info.
Hej! Säljer min härliga säng för att den är för stor till min lilla lägenhet. Det blir helt enkelt för liten ledig golvyta. Man känner mer och mer av det så jag får köpa en mindre säng alternativt någon slags fällbar. Sängen är en mjuk Sultan Salhus 200 x 140, kostade 2500 kr och den lyxigaste bäddmadrassen för cirka 2000 kr (vet inte vad denna heter). Tyvärr har jag inte kvar kvittot men sängen är i alla fall fin, ungefär1,5 år gammal. 1700:- hade jag tänkt mig för säng & bäddmadrass. Svara med mail (och ditt mobilnummer).
Fin&bekväm brun skin soffa, två fåtöljer med fällbar fotstöd funktion, två nattbord som du kan se lite av på vänster sida, samt en fotpall som du ser lite av på höger sida & ett brunt fint bord som du ser på tredje bilden! Är väldigt pedant, så att alla mina möbler är alltid i fint skick! Allt detta säljes för 1900, otroligt billigt! B.v.s.a. Sängen på sista bilden, samt inklusive madrasser, två nattbord säljes för 450. B.v.s.a.
Kaxholms spjällsäng i bra skick. En långsida som enkelt kan fällas ner för att underlätta när du t ex bäddar i lågt läge, eller lägger in ett tungt barn som redan sover. Botten kan regleras i höjdlägen, vilket gör det lätt att anpassa sängen. Sängen är i fint skick och säljes med madrass, labanspjällskydd, kudde och vyssan lull fötter monterade(vilket gör att man kan gunga sängen). Bra köp!! Har alltid varit nöjda med sängen!
Hej! Säljer en ny smooff madrass. Sola, sova, vila! Användbar på stranden eller i trädgården, men inte i vatten! Passar som extra säng/madrass att ta med när man sover över, eller själv har gäster. Praktiskt ihop fällbar och bärbar. Har en inbyggd kudde. Tillverkad i vattenavvisade polyester, flamskyddad och UV-skyddande beläggning så att färgen inte bleks. Måtten på madrassen är: 200x60x8 Ihopfälld: 60x50x50 Vikt: 5 kilo Färg: Röd http://www.smooff.com/smooff-lounge-cushy-funky-orange.html Finns att hämta i västra hamnen