Quantcast
Till salu inom: ”

fårskinn zakopane polen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fårskinn säljes! Finns i olika färger och mått. Äkta fårskinn importerad från Polen, helt nytt/oanvänt. Tvättbara (högst 30 grader), godkännda för barnvagnar. Fårskinn och ullprodukter har hälsoegenskaper och används i sjukgymnastik. De lindrar smärtor och hjälper med reumatiska sjukdomar. Fårull förbättrar blodcirkulationen. Flexibilitet och elasticitet garanterar produktens stabilitet. De är mjuka, kliar inte och akumuleras inte damm. Pris: 350kr/styck plus ev frakt
Reseförlaget | Utg. 2012. Ej o.u. | Häftad. | 192 s. | 9789174252248 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Fakta om Kraków, Warszawa, Zakopane, Gdansk, Poznan, Torun och mycket mycket mer, liksom om historiska minnesmärken och monument. Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om allt som det klassiska kulturlandet har att erbjuda resenären. Den är lätt att läsa - och lätt att använda. Här får du en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter. Du får tips om kultur- och sportevenemang, festivaler, nöjen och shopping, liksom förslag på spännande rundresor och utflykter. Här hittar du också information om hur transportmedlen fungerar, var turistbyråerna ligger, vad du gör i en nödsituation eller vid sjukdom. Aktuella tips på hotell och restauranger, liksom detaljerade kartor finns också i boken. Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut det mesta av din resa till Polen. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Äkta fårskinn säljes för endast 400kr/st plus frakt! Passar perfekt att ha bredvid sängen, i soffan, i fåtöljen, i bilen, till hunden, till barnvagnen, även till pulka. De är mjuka, kliar inte och akumuleras inte damm. Tvättbara (högst 30 grader), godkännda för barnvagnar. Mejla/ringa för fler bilder och info! Om företaget Naturbutik är ett litet företag som specialiserar sig i försäljning av regionalla produkter från Polen. Genom att hålla kontakt direkt med tillverkarna kan vi erbjuda bäst kvalitet till relativt låga priser. Vi vill gärna sammarbeta med dig som vill sälja våra produkter i din butik/på din websida/på marknader.
Fårskinn i mycket hög kvalitet, stora, mjuka, varma och rejäla. Passar lika bra som prydnad på väggen/framför brasan som på stolen i bilen! Pris: 600 kronor styck.