Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag en mycket smidig och smart vagn. Den rullar lätt på de flesta underlag men kan ändå fällas ihop och bli galet liten. Perfekt som både vardags- och resevagn. Funkar för allt från bebis till 5åring då den har fullt liggläge. Framhjulet kan låsas eller svänga fritt beroende på vad man föredrar. Alla hjul tar man av med ett enkelt handgrepp. Ställbart handtag. Kan även skicka med regnskydd till vagn och hjul samt fårskinnsfäll om det är av intresse. Sparsamt använd. Säljes snabbt pga flytt. Nypris minst 3000kr (totalt) Kvitto finns.
Nu säljer vi en gåstol i bra skick, för 150:-, den är stabil och bra, har en ratt m.m. som barnet kan leka med! Fårskinnsfäll (lamm) nypris 800:- Nu 500:-!! Väldigt fint skick, nästan aldrig använd. Mycket bra att ha i vagnen året runt eftersom att den både har en värmande och kylande effekt. Amningskudde (med riskorn i) 50:- (maila eller sms:a för att se bild på den) Kontaktas bäst via telefon eller sms.
Nu säljer jag min älskade Teutonia fun då sonen vuxit ur den. Den är mörkgrå i färgen och det medföljer original regnskydd och en fårskinnsfäll som är klippt och anpassad efter selen. Är i fint skick och har ej blivit solblekt. Vagnen väger 14 kg, är lätt att fälla ihop och framhjulen är svängbara men det går även att låsa dom. Fullt liggläge och ställbart sele. Pris : 3500 kr Säljer även, Grön paraplyvagn sparsamt använd och är liten och lätt. 100kr
Emmaljunga city jet. köpt ny 2008. har dubbla svängbara framhjul och ergonomisk sittdel. Sittdelen är vändbar och går att fälla i liggläge. Vagnen väger 12,7 kg och blir 107x65x39 cm hopfälld. Handtaget gå att ställa in om man vill ha lägre eller högre beroende på hur lång man är! Säljs med fårskinnsfäll, myggnät, åkpåse (fleece). Åkpåsen går att öppna helt, dragkedjor. Har även en mjuk babylift till liggdelen så man enkelt kan lyfta ur barnet om det har somnat som även ingår i pris. Maila för fler bilder eller inf. Hämtas i örebro.
En fin sittbarnvagn av modellen BRIO Happy säljes i färgen svart. Färgen har inte solblekts. Barnvagnen har använts sparsamt och till ett barn. Fårskinnsfällen på bilden medföljer ej i priset. Barnvagnen kostade ny 4995:- och säljes nu för 2000:-. Den kan hämtas i centrala Linköping mot kontant betalning. Priset är inte prutbart. Enbart seriösa kontakter tack och helst via telefon efter klockan 15.00. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.