Quantcast
Till salu inom: ”

fårskinnsfåtölj mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ska nu flytta och tvingas nu rea ut exklusiva möbler för att jag inte längre har plats till dem! Fårskinnsfåtölj från mio i mycket gott skick, som ny. Nypris pall + stol ca:10 000 kr. FYNDPRIS: 6000 kr Häftig stol i trä med leoparddyna, snygg att ha i hallen eller till matbordet. Målad svart med stiligt leopardtyg. Pris:500 kr. 120 säng sultan IKEA med svart tyg överdrag som skyddar! Stått som gästsäng så knappt använd. PRIS: 600 kr. Otroligt vacker och charmig ÄKTA järnsäng i svart och guld. Passar till prinsessan! 90 säng med madrass från sultan ingår; PRIS: 1700 kr. Vackert antikt skrivbord, målat i svart med fina detaljer i trä. PRIS: 500 kr. Inga skambud tack!
2 st fårskinnsfåtöljer inkl fotpallar från MIO. mycket fint skick. Båda för 10.000:-, en fåtölj med fotpall för 6.000:- ( nypris för liknande fåtölj och fotpall säljes på MIO för ca 13.500:- )
2 stycken MIOs Time Out fåtöljer i ek och vitt fårskinn/tyg med pall De absolut de skönaste av alla fåtöljer Säljes pga flytt Nypris 18400kr för fåtölj och 4990kr för pall Som i nyskick, pallarna något mer använda De säljes som par eller en och en Priset är för en fåtölj och pall
Mycket fin fårskinnsfåtölj m. fotpall,typ lamino,Från Mio. Obetydligt använd, ljusbrun/beige färg. Nypris ca 9000:-