Quantcast
Till salu inom: ”

fåtölj ikea järpen krommetallstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ikea bäddsoffa. Ektorp tror jag men äldre design. Nyttpris var runt 3000:- Denna får du för 800:- på grund av: Två blixtlås behöver fixas på två kuddar. Ena sidan har en liten skada på armstödet men inget som syns och sitter man inte på armstöder så är det ok. Lite små skador på tyget längst ner i kanten. "säng" delen funkar felfritt och är väldigt bekväm och allt är fräscht. 800:- Ikea soffbord i glass och metal 118x78 cm, höjd 50 cm 250:- Har också en ikea fåtölj på ben som snurrar. Väldigt fint skick. 250:- Allting finns att hämta i Östermalm i stockholm. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Hej! Jag har två stycken fåtöljer/soffdelar i bra skick som jag vill sälja pga platsbrist. Nypris ca. 2400kr. Säljes för 1200kr. Sparsamt använd, inköpta för ca. ett halvår sedan. Färgen till klädseln är Leaby rosa och ramen är Vit. Om Rörberg från Ikea's Hemsida. Grundfunktioner - Byggbara moduler gör att du enkelt kan skapa din egen soffkombination och förändra den när du vill. - Lätt att hålla ren, avtagbar och maskintvättbar klädsel. Nypris sits-sektion, 995kr/st http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S49859976 Nypris klädsel, 195kr/st http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80157006 Ring, smsa eller maila.
Hej! 1.Tresits soffa+ två fåtöljer från Ikea säljs. De är i fint skick,har inte använts de sista 8 år. Hämtas och betalas på plats.Även överföring till mitt bankkonto går lika bra. 2.Enkelt och anpassbar vitt garderobskåp i bra skick. Vit sockel. Tack vare sin slimmad form tar det inte så mycket plats. Måtten: H: 206 cm, B: 48 cm, D: 58 cm
Säljer 2 stycken svarta Ikea Järpen fåtöljer designade av Niels Gammelgaard 1983. Tillverkade i stål. Lösa dynor i original, dock fattas tyvärr en dyna. Stolarna har lite rost på vissa ställen men är i övrigt i fint skick. Det trekantiga stålbordet medföljer. Bordet har "tillhört" stolarna sedan 80-talet men är inte säker på om det är från Ikea eller formgivet av Niels Gammelgard. Pris 1500 eller bud
3 st fåtölj Järpen, lätt att ta isär och stapla vid transport och förvaring, säljes för 200 kr styck eller 500 kr för alla 3.