Quantcast
Till salu inom

"fönsterluckor inomhus säljes"

Huddinge
Idag

IKEA lektält

100 kr
Citiboard
Sigtuna
2 dagar

Bugaboo donkey 3 mono

12 000 kr
Blocket.se
Kalmar
Igår

Elcykel Velo City

4 800 kr
Blocket.se
Emmaboda
Igår

Emmaljunga nxt90 lounge black

6 500 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Panasonic 12-35mm f.28 v II...

4 999 kr
Blocket.se
Vetlanda
Igår

Jakt och spårhund

4 000 kr
Blocket.se
Lund
Igår

Barnvagn, Emmaljunga, City...

3 500 kr
Blocket.se
Hässleholm
Igår

Barnvagn britax smile 2

3 000 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Tvättmaskin

2 500 kr
Blocket.se
Lund
Igår

Thules Chariot Sport 2 prom...

10 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Stockholm

Barnvagn Brio kombi 2006 inkl. hårdlift m.m

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vagnen är en rymlig sittvagn med fullt liggläge som även fungerar som liggvagn för bebisen med hårdlift som hör till. Den har lufthjul, stor varukorg, fempunktssele samt ventilations- och "fönsterlucka" i sufletten. Chassit är vändbart och har styrstång med teleskopfunktion. Vagnen är i fint skick och har bara stått inomhus i rök- och djurfri miljö. Lättkörd och stabil även i snö/modd och på t.ex. skogsvägar. Färg: svart/röd/grå. Tillbehör som medföljer: Hårdlift med egen löstagbar suflett (samma färger som vagnen) Regnskydd Myggnät Nätkasse till styrstången Fempunktssele Skötväska Skötväskan är en svart skötryggsäck med skötbädd och många fack. Den kan antingen hängas på vagnens styrstång eller bäras på ryggen. Det finns även en stårbräda "Easy Rider" som passar till vagnen. Den kan följa med på köpet eller säljas separat om så önskas. Prididé 100 kr. Finns på Söder.
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholms län

Teutonia Spirit S3

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Teutonia spirit S3 årsmodell 2009. Svart grå/silver. Handbroms. Inbyggt myggnät och "fönsterlucka" i suffletten. I priset inår: Hårdlift (något defekt men funktionsdugligt) Nya bakhjul köpta under våren 2011. Nyinköpt mjuk sittdyna till sittdelen (nypris 179) Regnskydd (Tulsa, ca 200kr) Solparasoll (Limegrönt ca 200kr) Vinteråkpåse (helt oanvänd, färg svart). Repa i skumgummit på handtaget. Chassit har mindre repor på grund av ihopfällning. I övrigt bra skick. Använd av rök och djurfri familj och förvarad inomhus.
2 800 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Svenljunga

Bra o lätt barnvagn

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
2me vagn. Uttagen 2012 men använd max ett år. Går att ha barnet fram el bakåt vänd, solskydd, "fönsterlucka" i suffleten som man kan ha öppen. Liggdel följer med, ett svart regnskydd följer med om man vill de."sittsäcken" tvättas före säljning och är aldrig använt med skor i. Broms åt båda hållen. Lätt å bra vagn. Alltid förvarats inomhus, enda som är att anmärka är spricka i mudden vid handtaget som blir på de flesta vagnar. Och ett litet hål i "sittsäcken". Se bilden. Finns i svenljunga. Billigare vid snabb affär!!
800 kr
Blocket.se

Lekhus HELLO KITTY för utomhus

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Underbart rosa Hello Kitty lekhus i hållbar plast för utomhus eller inomhuslek. Små hjärtan på fönsterluckorna som går att öppna och en skylt på utsidan där barnet kan skriva sitt namn på. Vinterförvarat inomhus och inköpt 2013. Märke SMOBY Skickas ej (endast för avhämtning). Enkelt att montera ner. Passar perfekt till ett barn i 4-års åldern (ståhöjd) och mellan 0-6 år. Nypris: 2750 kr Först till kvarn pris: 1500 kr
750 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Vaxholm

Teutonia S 3

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Svart Teutonia spirit S3 i bra skick. Inbyggt myggnät och "fönsterlucka" i suffletten. Regnskydd och extra insektsnät ingår. Nybytta hjul 2011. Säljes inklusive liggdel, åkpåse och inlägg för nyfödda. Använd av rök och djurfri familj och förvarad inomhus.
2 900 kr
Blocket.se