Quantcast
Till salu inom: ”

förgasare mikuni fs1 yamaha säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
Yamaha NS-F700

Västra Götalands län
Yamaha TX-340

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej ska nu sälja mopeden på grund av annat köp. Den går bra i motor och låda och olja är bytt för inte så länge sen i lådan och Tändsift är bytt för några mil sen bara i samband med oljebytet. Startar i alla väder och har aldrig haft några problem med den så länge jag har haft den så. Små skavaker finns men bero på hur petig man är. Sitter nytt tändlås på den,ny vajer till frambroms inklusiv ny bromsokarm fram och bromshandtag. Sitter ett 60cc cylinder med 16mm mikuni förgasare på den som går bra men tyvärr original avgasrör och krök men byter man det så går den ännu bättre. Finns 2 extra tankar till den som kan följas med vid fullt pris eller säljas separat. Ring eller smsa vid intresse och för mer info. Skambud undanbedes!
En moped i bra skick med mycket godis. Motor: Cylinder Hebo (tomahawk Racing) 80cc Vev Doppler (competition 18000rpm) Koppling Polini (5 diskar) Avgassystem Metrakit (prorace) Tändning Malossi (mhr digital) Förgasare Mikuni tmx 27 Insug VRM racing Kan fås med 70-tals kit eller 80-tals kit. Vid mer frågor RING meila ej. INGA byten. Inga pengar gör dej ej besvär att ringa. 15000 eller högstbjudande
Ska nu sälja min yamaha fs1 -84 Går bra i motorn * Ny tändning * 60cc cylinder och kolv som inte gått så länge * Mikuni 16,5mm förgasare * Fujitsu trimrör. Ring för mer info, Billigare Vid Snabb Affär!!!
Förgasare Mikuni FS1 Yamaha,
Original förgasare till Yamaha fs1 i bra bruksskick köpes OBS riktig mikuni orginal, inte kineskopia. Jag önskar också köpa en original tank till Fs1 årsmodellerna innan 1980. Samt en original förgasare till en Yamaha Dt50-1989.