Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha fs1 tank säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Yamaha FS1 från 1993 Fin moppe i originalskick. Förra ägaren gick igenom hela moppen och renoverade motorn, samt körde in den enligt alla spelets regler. Den går mycket bra och ser bra ut. Finns en bula i tanken, dock. 5500:- Säljer moppen för att min son vill köra crossmoppe istället, så byte mot en kross/motard kan vara interessant. Dock ska den vara en 30-moppe och otrimmad eller så ska det enkelt gå att trimma ned. Första kontakt genom blockets mailsystem.
Ska nu sälja moppen som jag haft i ca 5år. Saker som är bytta under åren cylinder, kolv, topplock, förgasare, lameller, kopplingsmekanism, m.m. Det dåliga är att kopplingen slirar men funkar helt okej att köra med ändå. Ingen startnyckel finns. Det medföljer massa reservdelar, kåpor, en tank, en extra reservdelsmotor, m.m. Den är aningen trimmad, gör cirka 60 knyck. Billigare vid snabb affär. RING
Yamaha fs1 årsmod 82. moppen har funkat och gått felfritt men har nu stått några månader och vägrar att starta, har bytt tändspole men tror att någon kabel lossnat i tändplattan. Mycket tillbehör och en extra ram med hjul,tank osv medföljer Pris: 3500 ring för info kollar inte mailen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Dags att sälja min fina Yamaha FS-1 p.g.a ska ta körkort. Spinner som en katt i motorn , jag har renoverat motorn ca 2 ggr per år för att hålla den i fint skick, och startar alltid få första kicken. Det är lite bucklor i tanken och lite färg släpp här och där men det är ingenting för den händige eller den som vill ha lite och pyssla med. Ha de bäst!
Min gamla trotjänare ska bort! Det är dags att få bort min gamla Yamaha FS1 från föräldrarnas trädgård, där den stått de senaste 17 åren och samlat mossa. Som ett under går den faktiskt att starta! Om du är intresserad så får du en fungerande motor med en härlig mängd rost till. Tror bilden talar för sig själv. Om du har tänkt att använda tanken får du tänka om, den är nämligen duktigt rostig invändigt. Tror mig ha en påse med en 60cc någonstans som givetvis följer med om jag hittar den.