Till salu inom

"yamaha fs1 tank säljes"

Laholm
Idag

Museum , smällare

Citiboard
Örebro
Idag

Volvo 244 2.3

19 000 kr
Blocket.se
Tjörn
Idag

Utombordare Tohatsu 4 hk

5 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Honda shadow vt1100 bobber

55 000 kr
Blocket.se
Borås
Idag

Nissan navara "brandbil" -...

26 000 kr
Blocket.se
Vellinge
Idag

Autosolaris din frontbågele...

3 895 kr
Blocket.se
Vellinge
Idag

Autosolaris- Svarta frontbå...

3 795 kr
Blocket.se
Sölvesborg
Idag

Yamaha xjr 1300

47 000 kr
Blocket.se
Solna
Idag

Yamaha Högtalare

3 000 kr
Blocket.se
Finspång
Idag

Volvo 945 turbo

38 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Västerås

Yamaha FS-1

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Yamaha FS1 från 1993 Fin moppe i originalskick. Förra ägaren gick igenom hela moppen och renoverade motorn, samt körde in den enligt alla spelets regler. Den går mycket bra och ser bra ut. Finns en bula i tanken, dock. 5500:- Säljer moppen för att min son vill köra crossmoppe istället, så byte mot en kross/motard kan vara interessant. Dock ska den vara en 30-moppe och otrimmad eller så ska det enkelt gå att trimma ned. Första kontakt genom blockets mailsystem.
5 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Umeå

Yamaha FS1

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ska nu sälja moppen som jag haft i ca 5år. Saker som är bytta under åren cylinder, kolv, topplock, förgasare, lameller, kopplingsmekanism, m.m. Det dåliga är att kopplingen slirar men funkar helt okej att köra med ändå. Ingen startnyckel finns. Det medföljer massa reservdelar, kåpor, en tank, en extra reservdelsmotor, m.m. Den är aningen trimmad, gör cirka 60 knyck. Billigare vid snabb affär. RING
3 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Gotlands län

Yamaha fs1

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Yamaha fs1 årsmod 82. moppen har funkat och gått felfritt men har nu stått några månader och vägrar att starta, har bytt tändspole men tror att någon kabel lossnat i tändplattan. Mycket tillbehör och en extra ram med hjul,tank osv medföljer Pris: 3500 ring för info kollar inte mailen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Trelleborg

Fin Yamaha FS1

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Dags att sälja min fina Yamaha FS-1 p.g.a ska ta körkort. Spinner som en katt i motorn , jag har renoverat motorn ca 2 ggr per år för att hålla den i fint skick, och startar alltid få första kicken. Det är lite bucklor i tanken och lite färg släpp här och där men det är ingenting för den händige eller den som vill ha lite och pyssla med. Ha de bäst!
5 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Helsingborg

Yamaha FS1

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Min gamla trotjänare ska bort! Det är dags att få bort min gamla Yamaha FS1 från föräldrarnas trädgård, där den stått de senaste 17 åren och samlat mossa. Som ett under går den faktiskt att starta! Om du är intresserad så får du en fungerande motor med en härlig mängd rost till. Tror bilden talar för sig själv. Om du har tänkt att använda tanken får du tänka om, den är nämligen duktigt rostig invändigt. Tror mig ha en påse med en 60cc någonstans som givetvis följer med om jag hittar den.
600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj