Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha fs1 sprängskiss säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Yamaha C-85

Skåne län
Yamaha RX V750

Östergötlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag vill sälja min Yamaha FS1 som jag har kört och meckat med sen 2 år tillbaka. Säljes p.g.a tappat intresse då den fick punktering och elkrångel samtidigt. Mopeden har några fel. Kopplingen är lite slak (den har jag inte kunnat fixa p.g.a bristande kunskaper) och som nämnt ovan punktering på bakdäck och krångel med elen (glapp i lampan och kopplingslåset tjafsar lite). Startar alltid gör den dock och den är ganska kraftig! Kommer upp i ca 50 km/h, men då jobbar motorn rejält. Den är väldigt trevlig att köra. Endast moped: 700 kr Moped och tillbehör: 1200 kr Tillbehören är ett kättinglås, en standard svart hjälm size M med svart visir och en lite mindre hjälm utan visir och hakskydd och en ENORM packbox där du lätt får plats med en hjälm, ett lås och en jacka om du har känsla för logistik! Packboxen går att ta loss och det blir ett förvånansvärt skönt säte att skjutsa någon på (har lagt till fotstöd för en andra passagerare). Öppen för samtal! Gustav
Hej! Jag har en Yamaha FS1, 1991 som jag tänkte sälja. Går bra i motor, startar i alla väder. Inte mycket rost, fräsch för sin ålder. Precis bytt batteri på den, nytt sadelöverdrag. Det är en 30 moped. Man får med lite reservdelar, ett överliggande rör mm Ring mig på 073 813 92 98 om ni är intresserade. MVH Fredrik
Säljer min Yamaha fs1 nu pga tidsbrist för annat projekt. 60cc Renoverad motor (packboxar,lager,packningar m.m.) Renoverad originalförgasare (packning m.m.) Ny koppling (Kopplingsarm samt lameller) Omlackad i yamahas originalblå. Hel och fin sadel. Fina oslitna däck. Nytt styre. Sidospegel. Plastkåporna är hela och fina utan repor. Kartong med extra delar tillkommer. Elschema,sprängskisser och handbok följer med på en cd-skiva (pdf filer) Startar lätt och går bra. Det tråkiga. El behövs dras till blinkers och hel/halvljus. Ett jack i kopplingskåpan (förra ägaren fick för sig något.) Hastighetsmätare saknas. Kopplingen slirar pga klena fjädrar, väldigt vanligt för denna modell. men fixas lätt genom att köpa starkare fjädrar (ej dyra)
Fyrhjulsdriven 4wd elbuggy. Kymco Lazer zx-5 fs Byggd och tävlingskörd säsongen 2013 Hobbyking radio Dubbla uppsättningar LiPo-ackar. Reservdelar medföljer. Extra fartreglage. Nätagg, dubbla laddare. Originalkartong, och sprängskisser med reservdelsnummer på varje del. Går otroligt bra. Fler bilder kan skickas. Pris: 2500kr eller bytes mot moped. Yamaha fs1, Susuki k50 eller annan veteranmoped är av intresse.
Reservdelskatalog till Yamaha FS1 från 1980- Boken är på svenska Boken är nytryckt. Boken innehåller bra sprängskisser och benämningar.