Quantcast
Till salu inom: ”

förstärkare hagström 630 bass master säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

JVC R-X40

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en Squier by fender jazz bass. Inte mycket använd, men varit väldigt omtyckt. Men slutat spela på senare tider. Varit en mycket bra nybörjar bass. Har alltid förvarats i ett case. Sen en kustom förstärkare kba16 16 w till bass Funkar bra och ett bra ljud i den, har även ibland använt den till gitarr också. Ett case/fodral och en kabel till basen följer också med. Säljer allt tillsammans för 1900 kr Mejla eller ring! Fråga på, svarar på de jag kan svara på. Skickar fler bilder om de skulle va så. Mvh Maria
Hagström Bass 210 den vänstra helt OK med original fodral pris 4500:- Den högra lite missljud och minskar lite i volym efter ett tag pris 3200:- Fender P bas USA -77-78 bandlös med case, omlack och nyare Fender USA pickuper pris 9900:- Fender Jazz bas USA -77 med original case (slitet med dåliga lås) lacken är dålig på basen och det finns en igensatt batterilucka på baksidan,nyare Fender USA pickuper pris 12000:- Musicman Bongo 5:a värsting bas med original case,pris 11500:- Kom med bud om priset inte passar. Äldre cello finns också tex Bjärton -49 Även äldre case finns tex Gibson SG,Les Paul Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en Bas inklusive förstärkare. Basen är en Fender Squier STD Jazz Bass RW AB. Förstärkaren är en Line6 LowDown Studio 110 75 watt Sladdar ingår sjäkvklart De är båda köpta på Thomann 2010 för ca 4500 kr Ring eller maila gärna vid intresse! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag är intresserad av att köpa en Hagström 630Bass Master. Helst den i tweed men allt är av intresse även matchande högtalar låda. Maila så hör jag av mig.
En Tom Hagström 630 bass master topp,som ska kläs om,Tweentyg finns.Ge ett BUD