Quantcast
Till salu inom: ”

hagström förstärkare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

JVC R-X40

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

TJena! Nu tänkte ja kolla intresset lite på min förstärkare. Är som rubriken säger, en Hagström GA225, solid state. Tillverkad 1968, kollat upp serienumret. Skicket på den är helt otroligt, endast några få märken på kanterna nertill, orginalcase medföljer, även d i toppskick! Låter suveränt bra! Anledningen att ja säljer den e att ja e basist, och spelar inte så värst mycke gitarr på förstärkare. Hör av er för mer info! Jag har en egen mail, så det går bra att maila oxå! Kan skicka fler bilder om nån e intresserad! MVH/Anders
Hej! Säljer en elgitarr, det är en Hagström F20T. Säljer även en förstärkare av märket Vox Pathfinder på 15w. Allt är inköpt från Thomann, säljer det helst som ett paket, men skulle man vilja bara köpa ena delen i paketet så går det kanske att komma fram till något, priset som står är för hela paketet. Det finns en tele sladd som följer med samt även axelband. Helst avhämtning, men vid absolut nödfall så får vi fixa frakt gentemot betalning av den.
Hejsan! Säljer Hagströmen(den röda) och Peavey förstärkaren plus pedalen för 4400KR. (Pedalen funkar men är lite gammal så kan vara lite glap i den osv) Väska till gitarren ingår såklart. Hörlurar som du kan koppla in till förstärkaren eller pedalen kan också fås med! Märke på pedal är Zoom GFX-707 Om du är intresserad av bara gitarren(den röda) så vill jag ha 3800kr för den. Vid intresse eller för mer information/fler bilder så ring HELST, efter kl 16:00. Sms går också. Mvh/ David
OBS Superpris! Säljer nu min fina Viper väldigt billigt. Den är helt i nyskick, inte en skråma - p g a ändrade omständigheter. Den är snygg, har EMG 81/85 p u´s som ger en mycket varierad ton, från rent till... Halsen är mycket lättspelad, svårt att lägga ifrån sig den... Evt byte med Hagström Swede/Superswede. Här är lite specar: Set-Neck Construction 24.75" Scale Mahogany Body Mahogany Neck Rosewood Fingerboard 42mm Standard Nut Thin U Neck Contour 24 XJ Frets Black Nickel Hardware ESP Tuners TOM Bridge & Tailpiece EMG 81 (B) / 85 (N) Active p.u.
Säljer guran då en av pottarna är sönder vid splinsen som fäster en vridreglaget för volym. Själva potten funkar så det går att spela på den men kosmetiskt är det ingen vidare hit. Har varken tid eller ork att byta dem själv därav priset samt att jag är i behov av pengar till en annan gura. Nypris 7500:- Mitt pris 3500:- exklusive frakt! Passa på nu detta är ett riktigt bra pris för en riktigt bra gitarr.