Quantcast
Till salu inom: ”

hagström gitarr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Extremt lättspelad, snygg och välljudande Hagström F-200P säljes pga. att jag inte längre spelar påd en. En gitarr jag varit supernöjd med med tanke på soundet och hur lättspelad den är. En gitarr i absolut högsta klass! Nypris ca 5500-6000:- Info:F200P är utrustad med svajstall, men även andra detaljer såsom pickuper och pickupväljare. Kropp i mahogny och hals i nato. 22-bands greppbräda i Resinator Wood. 24 3/4 mensur. • 2 st Hagström H90 singelcoil-pickuper med volym- och tonkontroll. • 3-läges pickupväljare. • FCS-1 svajstall (Full contact tremolo). Sökord: Elgitarr , El-gitarr , El Gitarr , Hagstrom , Hagström , Elgitar , El Gitar.
Spelänsla och Ljud Modellen påminner om en alldeles förträfflig 335-modell . Lättspelad och välklingande. En stock går hela vägen genom kroppen och det ger gitarren bra sustain. Vikinggitarrer står sig mycket bra i konkurrensen. Ett av Hagströms stora trumfkort är de tunna och spänstiga halsarna. Jag gissar att det är den patenterade dragstången som ligger bakom detta. Den tycks bidra till att halsarna kan göras så tunna men ändå stabila. Designen är i övrigt förstklassig Fakta Hagström Viking Halvakustisk gitarr med Humbuckers Laminerat lönnlock Laminerad lönn i sidor och botten Hals av lönn Resinatorgreppbräda Long Travel Tune-O-Matic stall Mensur, 24.75 22 st band Mekanik: Hagström 18:1 Die Cast tuners 2 stycken Hagström HJ-50 Humbuckers Gigbag
Dags att sälja min käraste ägodel, då jag ska ut och resa. Det är en helt underbar gitarr med skönt ljud, bättre får man inte för 5 lax! Gitarren är inköpt ny för ca 1,5 år sen på 4Sound för lite över 7000. I mycket bra skick, inga repor eller märken. En "Hag-Bag" medföljer, vilket är typ en hybrid mellan bag och case, skyddar nästan lika bra som ett case. Nås i princip när som helst, på mobil eller mail.