Till salu inom

"hagström gitarr säljes"

Nacka
Idag

Begagnad Hagström UltraLux

4 500 kr
Blocket.se
Mölndal
Idag

Gitarr Fender Akustisk

600 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Gitarr Benton

250 kr
Blocket.se
Butik Dalarnas län
11 år

Hagström - Allt i musik

Hyrahyra.se
Hudiksvall
Idag

Epiphone Riviera custom P93...

3 200 kr
Blocket.se
Svedala
Igår

Duesenberg Les Trem II, Tun...

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Jönköping

Elgitarr - Hagström F-200P

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Extremt lättspelad, snygg och välljudande Hagström F-200P säljes pga. att jag inte längre spelar påd en. En gitarr jag varit supernöjd med med tanke på soundet och hur lättspelad den är. En gitarr i absolut högsta klass! Nypris ca 5500-6000:- Info:F200P är utrustad med svajstall, men även andra detaljer såsom pickuper och pickupväljare. Kropp i mahogny och hals i nato. 22-bands greppbräda i Resinator Wood. 24 3/4 mensur. • 2 st Hagström H90 singelcoil-pickuper med volym- och tonkontroll. • 3-läges pickupväljare. • FCS-1 svajstall (Full contact tremolo). Sökord: Elgitarr , El-gitarr , El Gitarr , Hagstrom , Hagström , Elgitar , El Gitar.
4 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Vellinge

NY hagström viking NY

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Spelänsla och Ljud Modellen påminner om en alldeles förträfflig 335-modell . Lättspelad och välklingande. En stock går hela vägen genom kroppen och det ger gitarren bra sustain. Vikinggitarrer står sig mycket bra i konkurrensen. Ett av Hagströms stora trumfkort är de tunna och spänstiga halsarna. Jag gissar att det är den patenterade dragstången som ligger bakom detta. Den tycks bidra till att halsarna kan göras så tunna men ändå stabila. Designen är i övrigt förstklassig Fakta Hagström Viking Halvakustisk gitarr med Humbuckers Laminerat lönnlock Laminerad lönn i sidor och botten Hals av lönn Resinatorgreppbräda Long Travel Tune-O-Matic stall Mensur, 24.75 22 st band Mekanik: Hagström 18:1 Die Cast tuners 2 stycken Hagström HJ-50 Humbuckers Gigbag
4 500 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Täby

Semiakustisk elgitarr - Hagström Viking, röd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Dags att sälja min käraste ägodel, då jag ska ut och resa. Det är en helt underbar gitarr med skönt ljud, bättre får man inte för 5 lax! Gitarren är inköpt ny för ca 1,5 år sen på 4Sound för lite över 7000. I mycket bra skick, inga repor eller märken. En "Hag-Bag" medföljer, vilket är typ en hybrid mellan bag och case, skyddar nästan lika bra som ett case. Nås i princip när som helst, på mobil eller mail.
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Hagström Swede 1973

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har tagit det svåra beslutet att sälja min Hagström Swede från 1973 (serienummer 873223) eftersom jag väldigt sällan spelar på den. Gitarren är i gott skick. Kroppen har små märken här och där, men inget utöver det vanliga på en välanvänd, snart 40 år gammal gitarr. Stallmicken är utbytt och plektrumskyddet saknas (ändringar som gjorts innan jag köpte den för ca 10 år sedan). I övrigt är den fantastisk. Nytt och fräscht softcase inkluderas. Finns för titt och provspel i Göteborg. Ev frakt betalas av köparen. Maila för fler bilder.
6 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Hagström swede gitarr, superbilligt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag säljer min fina hagströmgitarr av modellen swede. Allt är i mycket gott skick. Där man ska koppla in telekabeln så finns det dock inget just. Den gick sönder och en gitarraffär tyckte att jag skulle byta ut hela. Och det har jag inte hunnit fixa. Och det skulle landa på runt 300-400 kronor. Men jag drar av 1000 kronor från priset för besväret. Och säljer den för endast 2500 kronor. Nypris 6500 kronor. Jag finns i stockholm. Men går även att skicka mot betalning av frakt. Hör av dej om du är intresserad, har frågor eller vill se mer bilder!
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj