Quantcast
Till salu inom: ”

förstahandskontrakt köpes säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Förstahandskontrakt.I sutterängvåning med egen uteplats i västerläge med lugn , uppvuxen och idyllisk trädgårdstomt.Toalett och dusch finns i lgh.Hushållsström , värme och kabel-tv ingår i hyran, bredband finns indraget i lgh, tillägg på 260 Kr/månad.Tvättstuga och förråd finns på samma plan.Lgh ligger nära universitet , lasarett och köpcentra Endast rök och djurfria. Skriv några rader om dig själv och om du är intresserad av bredband eller behöver bilplats. Tillträde tidigast 110401 Skriv ditt mobilnummer i annonsen för snabbare hantering.
Hej! Jag flyttade till Jönköping i januari i år, då jag fick fast anställning på Lantmäteriet i Jönköping. För tillfället bor jag i andra hand men söker nu ett förstahandskontrakt i Jönköping. Jag söker 1-3 rumslägenhet med en maxhyra på 6000 kr. Jag är inte intresserad av delat boende. Jag är djur- och rökfri, har god ekonomi och inga betalningsanmärkningar (fick det bekräftat nyligen av Telia som gjorde en kreditupplysning då jag beställde bredband). Nås enklast kvällstid på telefonnummer enligt annons eller via mail som jag kollar dagligen. Vänliga hälsningar, Adam
Jag är en tjej på 20 år som studerar på heltid till personalvetare. Jobbar även extra på Setterwalls Advokatbyrå där jag jobbar i receptionen, detta leder till att jag har god ekonomi. ( Referenser finns ). Jag är ordningsam, lugn tjej, är djur och rökfri. Söker nu ett förstahandskontrakt i centrala Malmö. En stor etta eller en tvåa. Max hyra är 5500 kronor, då jag räknat på det och det är vad jag kan betalamax. Jag kan flytta in omgående och vill helst ha en lägenhet som ligger relativt centralt. För vidare information angående inkomst eller annat så kan ni antingen maila mig eller nå mig på min mobil.
Söker 1rok alt. 2rok i Halmstad att hyra i minst 6 månader. Omöblerat! Både förstahandskontrakt och andrahandsuthyrning är av intresse. Jag är en ideal hyresgäst, mycket skötsam och ordningsam. Jag röker inte och har inga djur, Inga betalningsanmärkningar. Fina referenser från tidigare bostäder finns. Jag är för övrigt snart 20 år fyllda, Studerar på Högskolan och arbetar även som Vårdbiträde på ett Äldreboende i stan. Kan flytta in from mitten av maj, men Juni är att föredra. Söker med ljus och lyckta efter en bostad, hoppas du kan hjälpa mig med detta, om du har något att erbjuda! Mvh Catrin Högman
Hej, Anton heter jag och söker en lägenhet med förstahandskontrakt. Är 21 år gammal och jobbar som teknisk support på bredbandsbolaget, har inga husdjur och röker ej. Är en skötsam och lugn kille som letar en lägenhet att flytta in i helst runt 2011-06-01. Helst ganska centralt då jag jobbar i centrum. Vill ni veta något mer kan ni kontakta mig på mig på telefon eller epost, har väldigt växlande schema så kanske inte alltid är nåbar på telefon så skicka helst på mailen.