Quantcast
Till salu inom: ”

förstahandskontrakt visby säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag är en kille på 25 år vars andrahandskontrakt går ut i slutet av sommaren och önskar hyra bostad i Visby med omnejd. Jag jobbar på Visby Airport och är uppvuxen på Gotland, rök och snusfri. Har bil och körkort, är skötsam med många goda referenser om så önskas! Händig, glad och med god social kompetens! Jag är öppen för alla förslag! Men förstahandskontrakt eller mer permanenta lösningar är att föredra! Hör av dig!
Hyresrätt, etta, förstahandskontrakt på Brännkyrkagatan, vån 4/6, på Södermalm i Stockholm, 43 kvm, 4400 SEK/mån. Funkis, byggår 1945, tegelhus. Vitt, fräscht och relativt nyrenoverat; även kök och golv, vita skåpluckor, fönster i två väderstreck, stort kök, stor hall och ett stort vindsförråd, stambytt och bredband installerat. Lungt, fint och rent hus. Hyresvärd: Stockholmshem Önskas: HR 2:a i Visby innanför murarna. Var snäll och ring mellan kl 17-21, tack.
Ljus och fräsch trea med stor balkong i söder. Förråd i lägenheten. Lugnt och barnvänligt område med närhet till strövområden och lekplatser. Parkering under tak för 129:-/månad, går att säga upp. Flera skolor, förskolor och affärer på gång- och cykelavstånd. Låsbart cykelförråd. Tvättstuga på gården, tvättmedel ingår. Värme och vatten ingår i hyran medan hushållsel tillkommer med ca 350 kr/månad. Telia bredband och tv-paket lagom ingår. Till innerstaden tar det ca 15 minuter att cykla, 5 minuter med bil. Förstahandskontrakt. Lägenheten får hyras ut åt turister.
Pga av flytt behöver vi nu bli av med vårat förstahandskontrakt på vår supermysiga etta i centrala Visby fr.o.m 1/1- 2013. Belägen i fantastisk omgivning och bara en minut till fina Stora torget hittar ni denna pärla. Lägenheten har ett stort kök med bra förvaringsutrymmen samt tvättmaskin. Sovrum/vardagsrum med fönster utmed en mysig innergård som delas med grannarna. Fräscht badrum med dusch. Ytterligare förvaring för kläder ingår då vi lämnar kvar en nyinköpt garderob. Är du/ni intresserade så maila mig!
Önskar byta min lägenhet (förstahandskontrakt) från Visby till Stockholm. Lägenheten har 2 rum och kök (50 kvm) samt balkong innanför murarna. Den är fri från insyn och har utsikt över ringmuren. Modern tvättstuga och stort förråd finns. Det är nära till köpcentrum och fri parkering. Hyra 4500:- / månad. Letar efter: Lägenhet i Stockholm med omnejd. Allt är av intresse, även bostadsrätter. Hör av dig om du är intresserad av att byta (ej hyra).