Quantcast
Till salu inom

"förstahandskontrakt överlåtes säljes"

Butik Vårgårda
Igår

Fettreducerings maskin, kon...

ABC-Annons.se
Butik Malmö
3 dagar

Butik överlåtes

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Helsingborg

Förstahandskontrakt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Överlåter mitt förstahandskontrakt omgående. OBS!!! Om du inte kan flytta in senast 1:a April så är du inte intressant! Lägenheten ligger på Ringstorp, Hammarbergsgatan. Info: 4:e våningen, balkong, stor och rymlig kök, badrum med badkar, garderob, stort sovrum och ljus och stort vardagsrum. Hyran ligger på 4346;- och då ingår kabel-tv, värme och vatten. Hyresvärden godkänner inte personer med betalningsanmärkningar! Passar detta in på dig? Maila mig så hör jag av mig.
4 346 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Helsingborg

1a i Helsingborg uthyres, ev 1ahandskontrakt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Etta uthyres, ev överlåts förstahandskontrakt. Lägenheten är en välplanerad etta på 32 m2 med öppen och ljus planlösning med praktiskt kök, relativt stort badrum och bra förvaringsmöjligheter. Stort källarförråd finns att tillgå. Gemensam tvättstuga i källaren. Hyran för lägenheten är 2680 kr inkl värme och vatten. Inflyttning 1 maj. Hyresvärden måste godkänna den nya hyresgästen. Ej betalningsanmärkningar. Första kontakt sker via mail.
2 680 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Förstahandskontrakt överlåtes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej, Jag har kommit överens med min hyresvärd att om jag hittar någon som tar över min lägenhet kan jag flytta ut tidigare än min uppsägningstid. Lägenheten ligger centralt på högaborg. Tar ca 2 min till närmsta busshållsplats. Porten är alltid låst och har portkod. Närbutik runt hörnet (Konsum) Inflyttning absolut senast 1:a april, men kan tillträdas tidigare efter överenskommelse. Du ska ha jobb om du ska hyra själv annars går det bra att dela för två studenter. Självklart inga betalningsanmärkningar.
6 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

Förstahandskontrakt överlåtes from 1 april

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej! Med anledning av flytt till annan bostad överlåter vi nu vårt förstahandskontrakt from 1/4-2012. Lägenheten är en studentlägenhet, d.v.s du måste studera för att få lov att hyra den. Annonsen tas bort när lägenheten blir uthyrd. I lägenheten finns egen tvättmaskin och torktumlare. c:a 10 min med cykel till Lunds Univeristet c:a 15 min med buss in till Lund C Vänligen hör av er via mail eller telefon
4 700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Lägenhet i masthugget el. majorna

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vi är ett par som är intresserade av att köpa en bostadsrätt i området majorna eller masthugget. Vi har ett förstahandskontrakt på en hyreslägenhet som är beläget med gångavstånd till både Liseberg och Ica maxi på varuvägen, vilket kan överlåtas i vid ett köp. Lägenheten består av två rum på ca 55 kvm (Balkong finns) i ett lugnt område. Vi önskar köpa en lägenhet, oavsett skick, någonstans i majorna eller masthugget. Stor tvåa eller trea på minst 65kvm. Vid intresse kontakta mig via mail.
0 kr
Blocket.se