Quantcast
Till salu inom: ”

förstahandskontrakt överlåtes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Överlåter mitt förstahandskontrakt omgående. OBS!!! Om du inte kan flytta in senast 1:a April så är du inte intressant! Lägenheten ligger på Ringstorp, Hammarbergsgatan. Info: 4:e våningen, balkong, stor och rymlig kök, badrum med badkar, garderob, stort sovrum och ljus och stort vardagsrum. Hyran ligger på 4346;- och då ingår kabel-tv, värme och vatten. Hyresvärden godkänner inte personer med betalningsanmärkningar! Passar detta in på dig? Maila mig så hör jag av mig.
Vi är två killar på 25 och 22 år, skötsamma och rökfria som söker en lägenhet att flytta till. Enda kravet är att vi ska kunna ha separata rum. Vi har akademisk bakgrund båda två. Vi både pluggar och extrajobbar, därmed en stabil ekonomi. Vi önskar hyra minst ett år och om ni överlåter oss till förstahandskontrakt så tackar vi definitivt ja. Vi är vill gärna flytta in så omgående som möjligt, vi har all möjlighet att gå på visningar. Hör gärna av er!
Lägenhet mitt i Forserum Månadshyra: 4990:- Antal rum: 2,5 Boyta: 65 m² Nära Centrum, Konsum och Tågstationen Ta tåget: 10 min till Nässjö 20 min till Jönköping 2,5 rum och kök Förstahandskontrakt Kaklat badrum Fri parkering Mejla information om dig Namn Telefonnr Ålder Jobb/student Kan överlåtas 1 mars
En välplanerad liten tvåa på 45 kvadratmeter uthyres f.o.m 1 april. Det är ett förstahandskontrakt med tolv månaders hyra. Värden kräver att man har en fast inkomst - det räcker alltså inte med enbart studiemedel som försörjning. Det är inte tillåtet att ha husdjur. Lägenheten ligger på tredje våningen och har en stor balkong som vetter mot naturreservatet söderut. Kök och vardagsrum i vinkel och ett mindre sovrum. Månadshyran ligger för närvarande på 5045 kronor och då ingår ström, tv och bredband. Hör av er via mail för intresseanmälan eller frågor.