Quantcast
Till salu inom: ”

lokal överlåtes stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Närmare dig som kund och medarbetare I dag kräver näringslivet flexibla bemanningslösningar och Jobzone är den lokala bemanningspartnern för företag i bl.a. Stockholms län. Jobzone ger tätare återkoppling till kunder och medarbetare än vad som är vanligt i branschen. Jobzonekonceptet innebär att vi använder mycket av vår tid till att lära känna våra medarbetare och kunder. Om du överlåter delar av personalarbetet till oss så kommer du att upptäcka att du spar både tid och pengar, samtidigt som du får uppleva vårt starka engagemang.
Mycket charmigt kontor med alla bekvämligheter överlåtes. I kullerstenskvarteren på Mariaberget ser du ut över takåsar och går till Slussen på några minuter. Kontoret som är utförmad som en "tvåa" ligger uppe i huset och har bra kök, dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Hyran är ca 8000 plus moms (beroende på din verksamhet) Den måste ses helt enkelt! OBS! Annonsen ligger bara uppe i helgen så ring direkt men bara om du har en aktiv verksamhet med F-skatt. Konstnärer, designers, terapeuter etc
Pga flytt säljer jag mitt gym-kort på Nacka WorldClass. Kortet är giltigt fram till och med november 2012. Jag säljer kortet för 5000:- vilket innebär en månadskostnad på 263 kronor per månad räknat från maj 2011-nov 2012. Jag står för överlåtelseavgiften. Du får kortet 4000 kronor billigare än om du själv skulle köpt kortet nu pga höjda avgifter på gymmet och en längre bindningstid. OM WORLDCLASS NACKA: Du hittar våra superfräscha lokaler våningen ovanpå Ica Supermarket i Ektorp centrum. Vi har: Brett gruppträningsutbud - dagsljus i gymmet - stor och luftig fitnessstudio spinningsal solarie - bastu barnpassning - frukost på lördagar - lounge med gratis kaffe. http://www.worldclassfitness.net/svenska/Vara-klubbar/Stockholm/Nacka/Hem/
Vill du överta kontorslokal mitt i City, i charmiga 1700-talslokaler och bara 3 minuter till Hötorget? Lokalen är på 84 kvm fördelade 4-5 rum. Rummen är personliga. Takhöjden 210 cm! Lokalerna är fräscha, nyligen renoverade och med luftkonditionering som garanterar bra inomhusklimat året runt. Hissen går direkt in i en rymlig och inbjudande entré. I pentryt finns mikro, diskmaskin och kyl. För mer information kontakta Ullabritt Sundquist , mobil 0734 332030.
Överlåter min garageplats mitt i city....vid Johannisplan 3.........(korsningen Döbelnsg/Malmskillnadsg) Platsen är i varmgarage och port öppnas med fjärrkontroll Platsen yta är ca 3m bred och 4,2m lång och intill en vägg och en betongpelare på andra sidan (se foto)......dvs inga bildörrar som kan slå emot din lack!! Platsen kan övertas OMGÅENDE då jag redan sålt min bil Kontakta mig gärna med ett sms så återkommer jag med vidare uppgifter Månadshyra är 1785 kr exkl moms (2231 kr inkl moms)