Till salu inom

"lokal överlåtes stockholm säljes"

Kungsholmen
Igår

Fräsch kontorslokal på Lill...

75 000 kr
Blocket.se
Butik Härryda
2 dagar

Branschledande företag inom...

Blocket.se
Butik Nykvarn
4 dagar

Industrilokal, Gavellokal m...

3 495 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
17 dagar

Frisörsalong - överlåtelse...

150 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
17 dagar

Lokal Fridhemsplan för kont...

Blocket.se
Kungsholmen
25 dagar

Överlåtes eller uthyres

11 850 kr
Blocket.se
Värmdö
24 dagar

Unik lokal Sandhamn

250 000 kr
Blocket.se
Haninge
26 dagar

Cafélokal i Nya Haninge Cen...

300 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
28 dagar

Skönhetssalong 65 m2, centr...

Blocket.se
Butik Täby
1 månader

Lokal/kontor Täby uthyres a...

Blocket.se
Butik Sverige
8 år

Hyra kontor, Södermalm

Hyrahyra.se
Butik Sverige
8 år

Hyra kontor, Östermalm

Hyrahyra.se
Butik Sverige
8 år

Hyra kontor, City

Hyrahyra.se
Haninge
20 dagar

Fisk och skaldjurs grossist

200 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

HR och personal  ·  Stockholm

Hyra in personal

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Närmare dig som kund och medarbetare I dag kräver näringslivet flexibla bemanningslösningar och Jobzone är den lokala bemanningspartnern för företag i bl.a. Stockholms län. Jobzone ger tätare återkoppling till kunder och medarbetare än vad som är vanligt i branschen. Jobzonekonceptet innebär att vi använder mycket av vår tid till att lära känna våra medarbetare och kunder. Om du överlåter delar av personalarbetet till oss så kommer du att upptäcka att du spar både tid och pengar, samtidigt som du får uppleva vårt starka engagemang.
0 kr
Blocket.se
Kontor  ·  Stockholm

Kontorslägenhet på Mariaberget

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Mycket charmigt kontor med alla bekvämligheter överlåtes. I kullerstenskvarteren på Mariaberget ser du ut över takåsar och går till Slussen på några minuter. Kontoret som är utförmad som en "tvåa" ligger uppe i huset och har bra kök, dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Hyran är ca 8000 plus moms (beroende på din verksamhet) Den måste ses helt enkelt! OBS! Annonsen ligger bara uppe i helgen så ring direkt men bara om du har en aktiv verksamhet med F-skatt. Konstnärer, designers, terapeuter etc
395 000 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Nacka

WorldClass gym-kort överlåtes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Pga flytt säljer jag mitt gym-kort på Nacka WorldClass. Kortet är giltigt fram till och med november 2012. Jag säljer kortet för 5000:- vilket innebär en månadskostnad på 263 kronor per månad räknat från maj 2011-nov 2012. Jag står för överlåtelseavgiften. Du får kortet 4000 kronor billigare än om du själv skulle köpt kortet nu pga höjda avgifter på gymmet och en längre bindningstid. OM WORLDCLASS NACKA: Du hittar våra superfräscha lokaler våningen ovanpå Ica Supermarket i Ektorp centrum. Vi har: Brett gruppträningsutbud - dagsljus i gymmet - stor och luftig fitnessstudio spinningsal solarie - bastu barnpassning - frukost på lördagar - lounge med gratis kaffe. http://www.worldclassfitness.net/svenska/Vara-klubbar/Stockholm/Nacka/Hem/
263 kr
Blocket.se
Kontor  ·  Stockholm

Kontorslokal överlåtes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vill du överta kontorslokal mitt i City, i charmiga 1700-talslokaler och bara 3 minuter till Hötorget? Lokalen är på 84 kvm fördelade 4-5 rum. Rummen är personliga. Takhöjden 210 cm! Lokalerna är fräscha, nyligen renoverade och med luftkonditionering som garanterar bra inomhusklimat året runt. Hissen går direkt in i en rymlig och inbjudande entré. I pentryt finns mikro, diskmaskin och kyl. För mer information kontakta Ullabritt Sundquist , mobil 0734 332030.
0 kr
Blocket.se
Lokaler  ·  Stockholm

GARAGEPLATS mitt i city

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Överlåter min garageplats mitt i city....vid Johannisplan 3.........(korsningen Döbelnsg/Malmskillnadsg) Platsen är i varmgarage och port öppnas med fjärrkontroll Platsen yta är ca 3m bred och 4,2m lång och intill en vägg och en betongpelare på andra sidan (se foto)......dvs inga bildörrar som kan slå emot din lack!! Platsen kan övertas OMGÅENDE då jag redan sålt min bil Kontakta mig gärna med ett sms så återkommer jag med vidare uppgifter Månadshyra är 1785 kr exkl moms (2231 kr inkl moms)
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj