Quantcast
Till salu inom: ”

förtält isabella 1025 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Isabellas stora förtält Forum 1025 Passar till tex Hobby 560 men du kan söka upp din egen vagn här http://www.isabella.net/se/support/sok-a-maatt och se om det passar. Nästan som nytt och vi har bara haft det uppsatt sommaren 2013 i Maj - Augusti. Har inte stått under träd och har kvar sin finish på alla sätt och vis. OBS .. Ett nytt Forum kostar över 30.000 kr
Märke: Isabella Modell: Forum A-mått: 1025 Djup: 3.5m Duk: Isacyl 295g/m2 Färg: Tweed (Blå) Övrigt: Demotält Årsmodell: 2011 Pris: 19000 kr Notera att vi inte hinner kontrollera de begagnande förtälten, utan förlitar oss på den tidigare ägarens uppgifter. Vi säljer således de begagnande förtälten i ett osäkert skick och utan garanti.
Penta förtält 3,5 meter djupt, A-mått 1025. Färg tweed/sky-blue. Inkl. vita gardiner. Tältet följde med vagnen vi nyligen köpt och vi är inte i behov av ett så stort tält så därför säljs det. Tältet har en tidigare ägare och är prydligt nedpackat med skyddande papper mellan fönsterpartierna och förmodligen i mycket fint skick. Vi har själva inte satt upp tältet men vi har sex månaders garanti och hjälper dig som köper tältet om det skulle saknas något eller vara något fel.
Rymligt förtält isabella penta med 3,5 m djup. förtältet är komplett och har isabellas alla kvaliteter och finesser. Dörrmarkis ingår. a-mått 1025isabella zinox stålstativ inköpt 2011 färg marin grå med vita gardiner tältet är endast använt en säsong plus en vecka eftersom vi inte är långliggare långre. Nypris ca 29000 kr Pris 17000 kr utan tältmatta Passande tältmatta använd en vecka 1500 kr ring eller maila. Lånad bild, egen film dock med låg kvalitet.