Quantcast
Till salu inom: ”

fabola pokus segeljolle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Underbar första segelbåt "osänkbar" det lär gå att segla den helt vattenfylld. Det har jag tyvärr inte prövat. Men det känns tryggt att skicka ut barnen ensamma. Eller följ med, skitkul. Vi har varit ute tre vuxna och två barn på kort tur. Detta är en rolig och trygg båt som inte välter. Båten är komplett och i fint skick. Segel bra skick, åror och motor 4hk få gångtimmar ett barn kan dra igång den. Tampar, fendrar och ankare. Längd överallt: 4,20 m Storsegel: 5,4 kvm Kryssfock: 2,7 kvm Längd i vattenlinjen: 3,65 m Bredd: 1,72 m Djupgående: 0,25-0,85 m (centerbord) Båten på bilden är inte min men den ser likadan ut. Bilder kommer efter midsommar. Jag har sporadisk tillgång till internet på landet ring eller smsa Ulf
Jag har en dröm....! En dröm om att kunna styra och hantera en liten segelbåt. Men när man inte kan och vet någonting blir allt så mycket svårare. Vet inte vilken som är lämpligast för två vuxna. Men Trissjolle och Fabola Pokus har man ju hört talas om ska vara bra. Så har ni något bra tips på en bra nybörjarbåt eller kanske tom. har en liggandes bakom skjulet där hemma. Alla objekt är av intresse. Hör av er....!
Fabola Pokus, 4,2 m segeljolle i toppskick. Nyligen helrenoverad med nya fall, skot och beslag. Trädetaljer, inkl åror slipade och oljade eller lackade. Sänkköl renslipad och lackad 8 ggr (Hempel). Storsegel, försegel och spinnaker i utmärkt skick. Kan seglas, ros eller förses med utombordsmotor. Finns även ett Bålstasläp med självjusterande vagga inköpt nytt förra året för båtupptagning och vinterförvaring (nypris 10.000 SEK).
Dagseglare med sänkköl. Mast och bom i aluminium. Storsegel och fock. Båten finns på St Timrarö
Fabola Pokus 4,2m. Sänkköl med 60 kg blyvikt. Två segel 12 kvm. 4 hk Johnsson medföljer. Se www.sailguide.com