Quantcast
Till salu inom

"hokus pokus stol blocket säljes"

Tyresö
Idag

RTX 2070 Super ....som NY

5 800 kr
Citiboard
Västerås
Igår

Köksstolar

4 000 kr
Citiboard
Butik Norrköping
Igår

Audi Q5 2.0 TDI Q 177hk / D...

199 000 kr
Blocket.se
Kalix
3 dagar

Hokus pokus stol

500 kr
Blocket.se
Västerås
5 dagar

Hokus pokus

150 kr
Blocket.se
Ängelholm
24 dagar

Hokus Pokus stol

150 kr
Blocket.se
Skellefteå
2 månader

Hokus pokus matstol barnmat...

250 kr
Blocket.se
Västerås
2 månader

Julklappen för tågälskare

300 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Lund

Hokus pokus,gå stol

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hokus pokus stol.endast använd i två veckor. (sonen bestämde sig för sitta på vanlig stol) Nypris1200:- säljes för 650:- Carena lära gå stol röd. Fint skick. Ny pris 595:- säljes för 250:- stolen har stopp funktion för trappor och ett löstagbart lekbord.
0 kr
Blocket.se

Hokus Pokus stol

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu säljer vi barnens Hokus Pokus stol. Den är sliten på sitsen som de brukar bli annars är den jätte fin. (Men för den händige kan ni säkert sy en sittdyna till den). Elller den kanske passar bra i sommarstugan eller en extra stol hos mor/farföräldrar. En bra och stabil stol med många finesser. :) Bvsa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
300 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Örebro

Svart Hokus Pokus Matstol

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Klassiska Hokus Pokus Matstol i ny tappning, helsvart. Hokus Pokus kan användas som vanlig matstol, lekbord eller lekgunga. Stoppad dyna i vinyl och stomme i plast, som gör att stolen enkelt kan spolas ren i duschen. Stolen är i fint skick, men gummiringarna som skall sitta på ändarna på träribban saknas tyvärr (går dock att reservdels-beställa genom återförsäljare/nätbutik). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Mörbylånga

Barnvagn Babytravel Amsterdam

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljer nu min barnvagn Babytravel Amsterdam. Barnvagnen är i jätte fint skick ej solblekt nästan som ny kommer från ett rök och djur fritt hem. Ingår: Sittdel och regnskydd. Liggdel och regnskydd och ett myggnäts skydd. Paraply. Ståbräda där syskonet kan åka med. Pris för vagnen 2500 kr. Hokus Pokus stolen i fint skick. Pris: 150 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
150 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Älvkarleby

Spjälsäng, mammutmöbler, hokuspokusstol

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
HENSVIK spjälsäng från IKEA, välanvänd med några märken, men fullt användbar, inkl madrass. PRIS 200 kr MAMMUTMÖBLER från ikea 1 runt bord, 2 röda stolar samt 3 gröna stolar. Några småmärken men fullt användbar. bord 150 kr och stolar 50 kr st. HOKUS POKUS STOL original från 80-talet. Välanvänd och med märken. Men fullt användbar. PRIS 100 kr. Har även sängkläder till spjälsäng samt spjälskydd för den som är intresserad. Finns i Älvkarleby men kan tas till gävle.
100 kr
Blocket.se