Quantcast
Till salu inom: ”

fantastisk oljemålning av per dahl säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi har fantastiska ragdoll kattungar, till salu, som är mysiga, keliga och söta som har bra temperament, som är blåmaskade och brunmaskade hanar och en hona Dom är födda den 31/12-10 och leveransklara tidigast den 25/3-11 Rumsrena Avmaskade dushade Mamman är blåmaskad och pappan är brunmaskad och båda har stamtavla, vill ni ha stamtavla kostar det 2 000 mer. De är renrasiga och jag har bilder på mamman och pappan om ni vill se. Pris: Från 2 000 kr per kattunge, individuell prissättning beroende på kvalite. Mamman är också till salu hon är väldigt söt Ragdoll som jag inte längre har tid för, så nu känner jag att det e dags att lämna över henne. Hon är väldigt duktig mamma och fertil Hör endast av dig om du är seriöst intresserad.
Annorlunda vistelse i Languedoc vid Cevenner bergen i södra Frankrike. Bli gäst eller hyr Mimosakällan, genuint vackert stenhus från 1800-talet, egen vattenkälla. Strålande utsikt över den pittoreska byn Sumene med all service, 7 km till staden Ganges, 70 km från storstaden Montpellier, 100 km från romerska staden Nimes. En timme till Medelhavstranden. Fransyska som bott många år i Sverige tar emot er och visar traktens traditioner och nöjen, guidade utflykter på svenska möjligt. Naturupplevelser, bergsvandringar, kanotpaddling, bad i bäckar, grottor, vinprovning, en timme till Medelhavet, den romerska staden Nimes och korsriddarnas stad Aiges Mortes, bambuskog,etc Flyg billigt till Marseille eller Beziers med Ryanair. Ni kan bo i dubbelrum per natt 450/650 SEK med frukost eller hyr en lägenhet/del av huset med två rum för en vecka för 3500/4500 SEK eller hyr hela huset 4 sovrum med flera bäddar, 8-10 sängplatser för 8000 SEK per vecka. Upplev en ny fantastisk del av Frankrike!
Leopard. Första uppl. 2014. 304 s. Inbunden. 24x16cm. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Per Oscarsson bestämde sig tidigt för att bli skådespelare och han antogs på Dramatens elevskola endast sjutton år gammal. Inom loppet av några år kom han att räknas som ett av stjärnskotten i sin generation. Ändå tycktes han vara på ständig flykt från skådespelaryrket, hade svårt att inordna sig och försvann tidvis från rampljuset. Första biografin över en av våra största skådespelare är grundlig och underhållande till max! Stämplad "recensionsex" på ena kortsidan.
Harlig vindslokal pa Skeppsholmen med utsikt mot vattnet! Ej moms. Lokalen bestar av en oppen luftig yta samt fyra rum i olika storlekar. Rummen lampar sig bade som kontors- och konferensrum. Nar ni kliver in i lokalen mots ni av en hall med plats for att hanga av sig. Har finns aven en handikappanpassad wc med dusch. Lite langre in finns trivsamt kok med spis, diskmaskin, kyl och frys. Lokalen ar mycket hemtrevlig, ljus och ligger i en fantastisk miljo. Lokalen hyrs i andra hand. Hyra: 39 000 kr/manad inkl. varme och fastighetsskatt. Ej moms pa hyran.
Utgiven av Leopard Förlag 2014. En fantast är en person med storslagna men verklighetsfrämmande idéer, en som ger sig hän åt fantaster och tror sig kunna förverkliga dem. Just sådan var Per Oscarsson, spänningen fanns mellan blicken och leendet. Listan över Per Oscarssons skådespelarinsatser är imponerande lång, han medverkade i ett hundratal filmer under sin mer än 60 år långa karriär. En historia väl värd att berättas om en mycket unik person. ///// Gradering: Bok Nära nyskick, Skyddsomslag Mycket gott skick/Nära nyskick