Allt till salu inom "festlokal bandhagen"

Sortering:
Tyresö
23 dagar

Marshall

2 000 kr
Blocket.se
Butik
24 dagar

Honda Accord 2.0 VTEC 155hk

43 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
25 dagar

2 ROK lägenhet

1 350 000 kr
Blocket.se
Lerum
25 dagar

Smartfade 2496 Ljusbord NYTT!

9 500 kr
Blocket.se
25 dagar

grön retrostol

300 kr
Blocket.se
Skövde
26 dagar

Kristallkrona, stora gedign...

5 600 kr
Blocket.se
Mjölby
27 dagar

PA Ljudanläggning komplett

17 600 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hyresrätter  ·  Bandhagen

3:a, 82kvm, Hagsätratorg 10, Bandhagen / Högdalen

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Trevlig ljus lägenhet, centralt belägen i Hagsätra centrum. Rymlig möblerbar hall med gott om förvaringsutrymmen och säkerhetsdörr. Ljust kök med bra arbetsytor, gott om förvaring, gasspis och fransk balkong vid matplatsen. Luftigt ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och utrymme för matplats eller arbets/kontors hörna i delvis öppen planlösning mot kök och hall. Helkaklat badrum med badkar och plats för mindre tvättmaskin. Två ljusa och bra sovrum. Bredband och TV: ComHem. Tvättstuga finns i källare. Vindsförråd ingår i hyran. Möjligheter finns att hyra garageplats, ytterligare förråd och festlokal via hyresvärden. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje mot Globen, Gullmarsplan och T-centralen. Buss till Älvsjö Station och Liljeholmen, samt nattbussar. Stenkast till Hagsätra centrum med mataffärer och service. Nära till skola, dagis och fritids. Älvsjöbadet, Lekparker, Hagsätra IP samt stora grönområden.
6 592 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Bandhagen

3:a, 81kvm, Glanshammarsgatan 49, Bandhagen / Högdalen

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin och ljus 3:a på 81 kvm. Nära till naturområden, samt tunnelbanan. Fint centrum med Ica, Vivo, Sushi restaurang, apotek, skrädderi, skomakare, konditori, frisör, djuraffär, pizzerior, livs m.m Trevliga grannar, mycket barnfamiljer. Nära till skola och dagis. Gångavstånd till Älvsjöbadet (öppet på sommrarna). 2 min till närmaste gym. Nära till buss 143. Lägenheten är fräsch och har ljusinsläpp från båda håll. Köket har (obs!) fransk balkong. Gasspis/ugn. Bänkskivor i klassiska "virrvarr". Vardagsrummet är stort och kan möbleras om väldigt lätt. Skjutdörr (se bilder) mellan kök och v-rum, gör så man lätt kan ta sig igenom lägenheten. Badrum med badkar. Avlång hall med fyrkantigt avslut. Sovrum 1 med klädkammare. Sovrum 2 med inbyggda garderober. Sovrum 2 ska även tapetseras om och få ljusa tapeter. Båda rummen är lätta att möblera. Teak dörrar. Stora fönster i samtliga rum. Lägenheten har även säkerhetsdörr. Portnyckel/bricka. Tvättstuga i källlaren. Bokningssystem med bricka. Förråd på vinden. Parkeringsplats/kallgarage går att hyra. Samt festlokal nere på kortsidan av huset. Ny info. Stambyte kommer ske i lägenheten någon gång under 2014. Stambytet kommer ta mellan 6-8veckor och under tiden kommer man ej betala för hyra. I samband med stambytet kommer det att installeras nytt kök, nytt badrum och elen kommer bytas ut.
7 186 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Bandhagen

3:a, 82kvm, Hagsätra torg 10, Bandhagen / Högdalen

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
3:a med fransk balkong. 1 min från tunnelbanan, 20 min till Slussen. Stambyte och totalrenovering planerat till tidigast 2015 då man själv får välja golv/kakel/tapeter mm. Hur mycket höjningen blir är ännu inte klar då förhandlingar pågår men ca 1500:-. Värme och vatten ingår i hyran, tvättstuga i huset och festlokal finns att hyra.
6 599 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Bandhagen

3:a, 72kvm, Gällerstagränd 11, Bandhagen / Högdalen

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Kök med plats för stort matbord (vi har suttit 12 personer). Vardagsrum med parkett och utgång till stor trädäckad balkong med förmiddagssol. Två stora sovrum. Vi använder det ena som lekrum och sover fem personer i det andra. Badrum med badkar, uttag för tvättmaskin. Litet fönster. Klädkammare. Vår lägenhet ligger i en flygelbyggnad och har en loftgång. Vi har därför även en liten sittplats utanför ytterdörren med eftermiddagssol. Eftersom vi bor näst längst bort så är det inget "spring" utanför oss. Två hissar, som också går till vindsförrådet. Flera cykel-/barnvagnsrum. Fyra fräscha tvättstugor, lätt att få tider. I huvudbyggnaden finns en fin vinterträdgård samt en festlokal som man kan boka och låna gratis. Trevliga grannar och lugnt. I området finns det bara bostadsrätter och radhus förutom vårt hyreshus. Det finns en fin parklek, förskola, ett flertal dagmammor, skola samt bra promenadvägar. Nära t-bana (Hagsätra), pendeltåg (Stuvsta och Älvsjö) samt bussar (bl a 143). Ett flertal affärer finns i närområdet (ICA, Vi, Lidl, Coop och Willys), det finns även två Apotek, bibliotek och vårdcentral. Fri parkering på gatan samt möjlighet att hyra p-plats. Vi hade gärna bott kvar men behöver en större lägenhet.
7 400 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Enskede

3:a, 72kvm, Bastuhagsvägen 39, Enskede

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
En otroligt mysig välplanerad trea, två trappor upp belägen i Stureby. - Lägenheten är delvis nyreparerad i vardagsrum och hall. - Stambytt -96. - Balkong i söderläge. - Gott om garderober, klädskåp med belysning i ett av sovrummet plus en liten klädkammare i hallen. - Duschutrymme med uttag för tvättmaskin. Badkar kan installeras (utrymme finns). - Matförråd och källarutrymme. - Spisen har glashäll, kyl och frys är alldeles nya. - Tvättstuga och festlokal finns i området. - Sopsorteringshus finns över gatan Stureby är ett mycket lugnt grönområde med otroligt bra cykelvägar. Jourlivs finns i huset och restauranger i närområdet. Lägenheten ligger cirka 5-6 minuters gångavstånd till tunnelbana, linje 19. Om man fortsätter med t-banan 5 minuter mot stan, kommer man till Globen köpcentrum och därefter Gullmarsplan. Cirka 10 minuters promenad till Bandhagen centrum, där stans bästa bageri finns! Ta en extra promenad på cirka fem minuter så kommer du till Högdalen centrum där apotek, systembolag, klädbutiker, djuraffär, gym, optiker, frisör etc. finns. Buss till IKEA och Älvsjö station finns i närheten av lägenheten. Jag byter min lägenheten på grund av rygg/led besvär, vilket gör det svårt för mig att gå i trappor.
6 089 kr
Lägenhetsbyte.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj