Allt till salu inom "garage uthyres bandhagen"

Sortering:
Butik Jönköping
Igår

Mercedes-Benz Sprinter 319...

1 090 000 kr
Blocket.se
Butik Jönköping
Igår

Capron carado a366 barnkamm...

429 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Yamaha XV535 Bobber

18 500 kr
Blocket.se
Butik Klippan
Igår

Foamking perfekt vid renove...

Blocket.se
Butik Haninge
Igår

Finnmaster T6 YC-EDT 2023 *...

599 000 kr
Blocket.se
Lidingö
Igår

Moped, Pgo T-Rex 50

9 500 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Idag

Foodbike glasscykel med garage

55 000 kr
Blocket.se
Piteå
Idag

Sun Living Lido A49 131hk 6...

579 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hyresrätter  ·  Bandhagen

4:a, 90kvm, Sjösabrinken 2, Bandhagen / Högdalen

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Jag har begränsad tillgång till dator och det kan ta ett tag innan jag ser nya byten. Just nu avvaktar vi lite med visningar då vi har ett byte på G. (26/1-12) _________________ Stor 4:a i grönt och lummigt område mellan Högdalen och Bandhagen. Nära till skola, dagis och centrum. Nya ytskickt och golv i hela lägenheten! Toppfräsch. 2 toaletter. Stor balkong! Minimal insyn! P-plats och garage kan eventuellt hyras, bra värd! Bilder kommer nästa vecka. Vill man endast byta mot EN av våra lägenheter går det lika bra :)
6 600 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Bandhagen

4:a, 93kvm, Glanshammarsgatan 43, Bandhagen / Högdalen

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En stor och fin 4a i Hagsätra som är ljus och mysig. Lägenheten har två toaletter, bra med förvaringsmöjligheter och förråd i källaren. Det finns fyra tvättstugor i fastigheten. Det finns möjlighet till garage eller parkeringsplats. Tunnelbanan ligger nära och det tar bara någon minut att ta sig dit. Det tar även bara någon minut för att ta sig ner på torget, där det ligger bland annat matbutiker, sportbutik, apotek mm. Vardagsrum och det större sovrummet är nu omtapetserat i vitt.
7 650 kr
Lägenhetsbyte.se

Garage / förråd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Har 2 st garage i Rågsved / bandhagen som står tomma i 3 månader uthyres under den tiden,omg till Sista april. Ett är enskilt där bara du kommer åt din bil / saker de andra är en garage länga på 5 bilar. För de ena vill jag ha 800kr i månaden de andra vill jag ha 600kr i månaden, betalningen vill jag ha för alla 3 månader på en gång. Inga skåpbilar får plats, men personbilar går utmärkt! Eller varför inte använda de som förråd??
60 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Bandhagen

4:a, 94kvm, Hagsätra Torg 42, Bandhagen / Högdalen

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jättefin fyra. Välplanerad och ljus lägenhet med härlig utsikt. Alla ytskikt och golv nya för några år sedan. Två toaletter varav den ena med badkar och plats för tvättmaskin. Nytt kök Noblessa nya vitvaror dvs kyl, frys, diskmaskin och mikro. Spis har häll och varmluftugn med diverse finesser samt stilenlig fläkt. Nylagt parkettgolv i vardagsrum, kök, matplats, hall och entré. Säkerhetsdörr. Tvättstuga i källaren som nås direkt med hissen. Källarförråd. Garage finns i området. Vi söker en mindre lägenhet eftersom barnen/ungdomarna flyttat hemifrån och lägenheten därför är löjligt stor för två personer.
8 340 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Bandhagen

1:a, 42kvm, Skebokvarnsvägen 43, Bandhagen / Högdalen

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Detta är en stor etta på 42 kvm. Mycket ljus och välplanerad med ett vardagsrum på cirka 22 kvm. Badrum är stambytt 2012 med mörkgrått vs vitt kakel. Balkong finns i anslutning till vardagsrummet och har tillgång till sol mesta delen utav dagen. En väldigt trevlig lägenhet med stora möjligheter, lugnt område med tillgänglighet för garage och parkering. Gångavstånd till bussar och tunnelbana(Bandhagen eller Högdalen) cirka 5 min bort. Önskar byta till en lägenhet i södra delen utav Stockholm, Helst skärholmen.
3 883 kr
Lägenhetsbyte.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj