Quantcast
Till salu inom: ”

garage uthyres bandhagen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har begränsad tillgång till dator och det kan ta ett tag innan jag ser nya byten. Just nu avvaktar vi lite med visningar då vi har ett byte på G. (26/1-12) _________________ Stor 4:a i grönt och lummigt område mellan Högdalen och Bandhagen. Nära till skola, dagis och centrum. Nya ytskickt och golv i hela lägenheten! Toppfräsch. 2 toaletter. Stor balkong! Minimal insyn! P-plats och garage kan eventuellt hyras, bra värd! Bilder kommer nästa vecka. Vill man endast byta mot EN av våra lägenheter går det lika bra :)
En stor och fin 4a i Hagsätra som är ljus och mysig. Lägenheten har två toaletter, bra med förvaringsmöjligheter och förråd i källaren. Det finns fyra tvättstugor i fastigheten. Det finns möjlighet till garage eller parkeringsplats. Tunnelbanan ligger nära och det tar bara någon minut att ta sig dit. Det tar även bara någon minut för att ta sig ner på torget, där det ligger bland annat matbutiker, sportbutik, apotek mm. Vardagsrum och det större sovrummet är nu omtapetserat i vitt.
Har 2 st garage i Rågsved / bandhagen som står tomma i 3 månader uthyres under den tiden,omg till Sista april. Ett är enskilt där bara du kommer åt din bil / saker de andra är en garage länga på 5 bilar. För de ena vill jag ha 800kr i månaden de andra vill jag ha 600kr i månaden, betalningen vill jag ha för alla 3 månader på en gång. Inga skåpbilar får plats, men personbilar går utmärkt! Eller varför inte använda de som förråd??
Jättefin fyra. Välplanerad och ljus lägenhet med härlig utsikt. Alla ytskikt och golv nya för några år sedan. Två toaletter varav den ena med badkar och plats för tvättmaskin. Nytt kök Noblessa nya vitvaror dvs kyl, frys, diskmaskin och mikro. Spis har häll och varmluftugn med diverse finesser samt stilenlig fläkt. Nylagt parkettgolv i vardagsrum, kök, matplats, hall och entré. Säkerhetsdörr. Tvättstuga i källaren som nås direkt med hissen. Källarförråd. Garage finns i området. Vi söker en mindre lägenhet eftersom barnen/ungdomarna flyttat hemifrån och lägenheten därför är löjligt stor för två personer.
Detta är en stor etta på 42 kvm. Mycket ljus och välplanerad med ett vardagsrum på cirka 22 kvm. Badrum är stambytt 2012 med mörkgrått vs vitt kakel. Balkong finns i anslutning till vardagsrummet och har tillgång till sol mesta delen utav dagen. En väldigt trevlig lägenhet med stora möjligheter, lugnt område med tillgänglighet för garage och parkering. Gångavstånd till bussar och tunnelbana(Bandhagen eller Högdalen) cirka 5 min bort. Önskar byta till en lägenhet i södra delen utav Stockholm, Helst skärholmen.