Quantcast
Till salu inom: ”

nattklubb festlokal klaffbron säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nattklubb, konsert- samlings- festlokal, restaurang, bar, stor privat gård. Endast 35 000 kr/mån i hyra! Den stora lokalen är godkänd för 450 personer, har 5 toaletter och en lång urinoar. Lokalen är för närvarande inredd med 2 barer, scen, läktare och har stora fria golvytor. Den stora privata inhägnade gården rymmer 500 personer och har en veranda för 200. Där finns också ett par mindre förråd som enkelt kan byggas om till ytterligare toaletter. I lokalerna finns också ett godkänt restaurangkök och diskrum. Det är havsutsikt från den stora lokalen på bottenvåningen. Lokalerna är belägna mellan och mycket nära citytunneluppgången vid Malmö C och Västra Hamnen. Även bussförbindelserna är goda. En trappa upp uthyres även kontor, lounge/konferensrum, kokvrå och toalett. För ytterligare information och visning mejla namn och telefonnummer så kontaktar vi er!
Nattklubb, konsert- samlings- festlokal, restaurang, bar, stor privat gård. Endast 35 000 kr/mån i hyra, inget övertag för lokalerna. Den stora lokalen är godkänd för 450 personer, har 5 toaletter och en lång urinoar. Lokalen är för närvarande inredd med 2 barer, scen, läktare och har stora fria golvytor. Den stora privata inhägnade gården rymmer 500 personer och har en veranda för 200. Där finns också ett par mindre förråd som enkelt kan byggas om till ytterligare toaletter. I lokalerna finns också ett godkänt restaurangkök och diskrum. Det är havsutsikt från den stora lokalen på bottenvåningen. Lokalerna är belägna mellan och mycket nära citytunneluppgången vid Malmö C och Västra Hamnen. Även bussförbindelserna är goda. En trappa upp uthyres även kontor, lounge/konferensrum, kokvrå och toalett. För ytterligare information och visning mejla namn och telefonnummer så kontaktar vi er! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har ett komplett Brandlarm för montering och uppkoppling mot larmcentral. Detta brandlarm är det du skall ha om du har behöver tillstånd för fest och dans. Ett måste om du skall ha t.ex. nattklubb, förening, samlingslokal med bröllop, mm. Larmet är gjort för ca: 1000kvm eller mindre yta och anpassat för ca. 800st personer.. Större lokal eller fler besökare ändras i samband med tillståndet och larmet går självklart att byggas ut till 10000kvm och 3000 personer om så önskas! Montering av Elektriker kan erbjudas ca: 8-12000kr + extra mtrl + moms (självklart offert) Pris.. ca: 60000kr eller 1870kr/månaden, kontrakt kan överlåtas. Ingen handpenning!