Quantcast
Till salu inom: ”

nattklubb festlokal klaffbron säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nattklubb, konsert- samlings- festlokal, restaurang, bar, stor privat gård. Endast 35 000 kr/mån i hyra! Den stora lokalen är godkänd för 450 personer, har 5 toaletter och en lång urinoar. Lokalen är för närvarande inredd med 2 barer, scen, läktare och har stora fria golvytor. Den stora privata inhägnade gården rymmer 500 personer och har en veranda för 200. Där finns också ett par mindre förråd som enkelt kan byggas om till ytterligare toaletter. I lokalerna finns också ett godkänt restaurangkök och diskrum. Det är havsutsikt från den stora lokalen på bottenvåningen. Lokalerna är belägna mellan och mycket nära citytunneluppgången vid Malmö C och Västra Hamnen. Även bussförbindelserna är goda. En trappa upp uthyres även kontor, lounge/konferensrum, kokvrå och toalett. För ytterligare information och visning mejla namn och telefonnummer så kontaktar vi er!
Nattklubb, konsert- samlings- festlokal, restaurang, bar, stor privat gård. Endast 35 000 kr/mån i hyra, inget övertag för lokalerna. Den stora lokalen är godkänd för 450 personer, har 5 toaletter och en lång urinoar. Lokalen är för närvarande inredd med 2 barer, scen, läktare och har stora fria golvytor. Den stora privata inhägnade gården rymmer 500 personer och har en veranda för 200. Där finns också ett par mindre förråd som enkelt kan byggas om till ytterligare toaletter. I lokalerna finns också ett godkänt restaurangkök och diskrum. Det är havsutsikt från den stora lokalen på bottenvåningen. Lokalerna är belägna mellan och mycket nära citytunneluppgången vid Malmö C och Västra Hamnen. Även bussförbindelserna är goda. En trappa upp uthyres även kontor, lounge/konferensrum, kokvrå och toalett. För ytterligare information och visning mejla namn och telefonnummer så kontaktar vi er! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har ett komplett Brandlarm för montering och uppkoppling mot larmcentral. Detta brandlarm är det du skall ha om du har behöver tillstånd för fest och dans. Ett måste om du skall ha t.ex. nattklubb, förening, samlingslokal med bröllop, mm. Larmet är gjort för ca: 1000kvm eller mindre yta och anpassat för ca. 800st personer.. Större lokal eller fler besökare ändras i samband med tillståndet och larmet går självklart att byggas ut till 10000kvm och 3000 personer om så önskas! Montering av Elektriker kan erbjudas ca: 8-12000kr + extra mtrl + moms (självklart offert) Pris.. ca: 60000kr eller 1870kr/månaden, kontrakt kan överlåtas. Ingen handpenning!
Klaffbron: nattklubb – konsertlokal – festlokal – restaurang – bar Klaffbron har funnits i drygt 2 år. Sedan övertaget av fd Amore har vi byggt ut och om ordentligt. Lokalen är nu godkänd av myndigheterna för 450 gäster, och all utrustning ingår. Gården rymmer 500 gäster och har en veranda för 200 gäster som vi håller öppen även under vinterhalvåret, vilket har varit mycket populärt och uppskattat. I lokalerna finns också ett godkänt restaurangkök/diskrum. Det är havsutsikt från den stora inomhusbaren, liksom från lokalerna en trappa upp. Där finns kontor, lounge, kokvrå och personaltoalett, samt en garderob som kan säljas separat eller läggas till i köpet. Det finns en stor källare och på gården ett par mindre förråd som enkelt kan byggas om till ytterligare toaletter. Klaffbron har öppet för klubbar, konserter och privata bokningar som personalfester och bröllop. Vi har över 5 000 gillamarkeringar på Facebook (http://www.facebook.com/pages/Klaffbron-Malm%C3%B6/224327367625127) och över 3 000 vänner på Klaffbrons festguide och grupp. I köpet ingår: • 4 st barer – varav 2 fullt utrustade • 2 st kraftiga ljudanläggningar (ute och inne), båda med komplett DJ-utrustning • 2 st ljusanläggningar (ute och inne) • 4 st kassaregister • 1 godkänt restaurangkök + diskrum • 1 godkänt talande utrymningslarm • 3-fas-el dragen till verandan • Möblemang inne och ute • Glas, porslin och övrig utrustning Klaffbron ligger ett stenkast från citytunneluppgången vid Malmö C och nära Västra Hamnen. Hyra för samtliga utrymmen: 13 500 (trettontusenfemhundra) kr/mån Överlåtelseform och pris diskuteras. Jämför gärna med annonsen till ett annat nöjesetablissemang i samma område för att se hur fördelaktigt ett förvärv av Klaffbron är: (http://www.blocket.se/malmo/Nyttjanderatt_till_nojesbaten_Prins_Bernhard_40696395.htm?ca=23_11&w=0) Mejla för ytterligare information som erhålls mot presentation av er som köpare och beskrivning av finansiering.