Quantcast
Till salu inom: ”

fiddy exxo 125cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tja. Har en fiddy exxo 125cc. De som skiljer den här mot andra fiddys är den har riktiga stött dämpare och med balanserad. Fiddyn är i bra skick både i motor växel låda och utseende. Hojen har alltid ståt i värme. Den funkar klockrent i skogen på banan lr för en kväll på gata. Som sagt de här är kvalité :) pris 7500:- men kan diskuterad vi snabb och smidig affär.. Mvh Dennis
hej säljer min exxo då jag aldrig kör med den men det tar emot. sitter helt ny motor på den 125cc från 24mx kvitto finns på den 3500 köptes i våras. går som en klocka. har kört in motorn. och sen bytt oljan (riktig 4-takts crossolja motul. inget från biltema eller nåt annat) i den så den har gått ca 10 timmar. reser sig utan problem på 1an och 2an. saknar kåpor bak och bakskrämen. går som ett skott. oljekylare finns till och kåporna som satt på förra motorn. fiddy inga byten.
Hej, jag har en Exxo alu till salu för tappat intresse. Alltid stått i värme garage. Det sitter högkompressions kolv på den. Går läskigt bra, lätt startad, Mjuka sköna dämpare och fräscha däck. Nytt: förgasare, luftfilter, kamdrevslock och böjd kick. Allt det som är nytt är kört med i max 1 timme. OBS på bilden sitter inte det nya på. Behövs ses över: Bakbromsen, men det är lätt fixat för den händige. Ring/Smsa för mer info/bilder, Kom gärna med förslag på att byta mot något kul Mvh Martin
Tjena nu har de blivit dax att sälja min fiddy p.g.a körkort och ålder. Ny bytt olja (idag) Ny bytt tändstift (idag) Nya däck fram och bak ca 1v sen Ny bakdämpare (idag) Ny höjningssats (idag) Ny kedjestyrare (idag) Fiddyn går klockrent inga missljud eller dylikt. Servad varannan körning. Byten mot något motordrivet är av intresse. Ring för mer info, svarar aldrig på mail.
Tja. Jag har då en exxo fiddy med en helt ny snakepit motor från 2014 som har gått i 7 timmar bara. Den går som en dröm både i växel och motor. Jag har köpt nya bromsbeläg både back och i fram. Det är ingen kina skit det här är en kvallititets hojj. För mer info eller om du undrar något så är det bara att mejla smsa eller ringa. Priset är 6000kr.