Quantcast
Till salu inom: ”

filmprojektor 8mm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en hel flock prylar att avyttra , säljer helst allt på ett bräde , du får ett bättre pris på så sätt:-) Filmprojektorer , kameror , Plåtleksaker(Japan) , HiFi Luxor , microtvs , glashyllorna , 8mm filmer Helan&Halvan , Walt Disney , porrfilmer:-) Är lite för mycket ta i en annons för beskrivning , men ni får gärna höra av er för modellbeteckningar , närmare vad det är . Priset gäller för allt tillsamans , pruta ?? Mer än gärna , men inte här:-) Jag kan gå ner till 2800:- men då slopar jag en del prylar , bla. Luxorstereon samt microtvn med väska och en Agfa filmkamera med tillhörande projektor(arvegods)
Jag säljer div filmprojektorer (se annons om detta) men jag har också en del tillbehör. 1 och 2. Videoförbättrare med ljudmixer, märke Kramer. Används t.ex för att justera färg och skärpa på dina gamla videoband eller lägga på musik eller kommentarer innan du för över banden till modernare format. En kvalitetsapparat. Pris 300:- 3. Videoöverföringsskärm märke Hama. För över dina gamla filmer med hjälp av skärmen till modernare format. Pris 100:- 4. Projektorlampa som passar i många gamla 8 mm filmprojektorer särskilt Eumig. Lampan är ny (aldrig använd) av märket Thorn och märkt A1/17 8v 50w CXR. Nypriset idag är ca 800:- Pris 200:-
Filmprojektor för 8 mm film. Filmduk mm och 10-tal vuxen- och barnfilmer medföljer. Upplev äkthet med suss och ljus från projekter i rummets mörket. Myss för samlad famij.