Quantcast
Till salu inom

"fingerboard ramper säljes"

Stockholm
3 dagar

Fiat Dethlef Globetrotter t...

89 000 kr
ABC-Annons.se
Södertälje
2 dagar

Aluminium ramp

500 kr
ABC-Annons.se
Butik Kungsbacka
3 dagar

Belysningspaket Böjd LED Lj...

2 495 kr
ABC-Annons.se
Malmö
3 dagar

Gibson Les Paul

9 600 kr
ABC-Annons.se
Malmö
3 dagar

Gibson LP

9 900 kr
ABC-Annons.se
Butik Bjuv
3 dagar

Sveriges billigaste Minibmx

1 699 kr
ABC-Annons.se
Butik Hörby
3 dagar

Två släp i ett. Djurt- och...

ABC-Annons.se
Butik

Fingerboard & Hopp

159 kr
NYTT Fyndiq.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Fingerboard

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Har inget behov av mina fingerboard-ramper längre och därför så säljer jag dem. Tyvärr så säljer jag inte enskilda ramper. Allt eller inget De jag har är: Big mama (vert-ramp) Miniramp Winkler (mini-ramp) Blackriver-ramps Box 5 Hemmasnickrad mini-ramp Tillbehör Det är bara att ringa eller maila om ni är intresserade av att köpa grejerna. Ni får lättast tag i mig om ni ringer.
1 500 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Danderyd

RIKTIGT BILLIGA fingerboards, tech deck

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer hela mitt fingerboardpaket! Notera att jag även sparat massor av tillbehör, såsom hjul, trucks, skruvmejslar, klistermärken osv. 4x Fingerboards, 3x Tech Dech 3x Ramper 1x Rail + Hjul, skruvmejslar, truck, verktyg, klistermärken osv. Köptes När jag var yngre, har inte använts sedan dess. Totala nypris ca 1000, säljer det för 300 så det är ett kap! Du kan ej köpa delar av annonsen. Telefon nås jag enklast på, smsa först så jag vet vem som ringer. Med vänlig hälsning, Tarek
300 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Höganäs

Roliga leksaker

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Superrolig leksak till de mindre barnen. En MC som kör och har ett häftigt motorljud. Den är omgjord så istället för myntinkast så sitter det en knapp som man trycker på för att få igång den. Det kan säkerligen återställas om man vill. (Ni slipper garanterat tjatet från barnen om åkturer när ni är i varuhusen). Pris 1300:- Tech Deck Fingerboard ramper. 2 Tech Dech och 1 av annat märke. Pris 200:- tillsammans. Lego Star Wars. Gubbe + Byggsats som ej är ihopbyggd. Paketen är öppnad, men orörd. Pris 50:- för bägge. Kan hämtas innan julafton!
50 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Västerås

Blackriver Fingerboard Ramper

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjenare! tänkte sälja mina två fingerboardramper pga brist på intresse. De är båda i riktigt bra skick, stora och jäkla roliga att köra på! 400 pluringar för båda. de finns att hämta på vackra talltorp i västerås, alternativt kan jag skicka dem med posten om köparen betalar frakten som kommer ligga på högst 100kr. Hör av dig via mitt nummer. sms svarar jag oftast på fort, samtal kan jag behöva klicka bort om jag är upptagen, men då ringer jag upp så fort jag kan! ha en fortsatt ypperlig dag!
400 kr
Blocket.se

Fingerboards och ramper samt Warhammers

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Hej Vi säljer en hel drös med fingerboards och coola ramper - se bild. Pris för alla 400:- Warhammers - tre helt oöppnade förpackningar (Lord of the Rings, Skeleton Warriors och Chaos Knights) övriga två påbörjade (40000 Space Marine samt Dwarf Miners). Diverse färdigbyggda figurer ingår samt några färgburkar och en pensel. Pris för alla 600:- Finns i Viggbyholm. Tacksam för mail eller sms.
400 kr
Blocket.se