Quantcast
Till salu inom: ”

vattenskoter ramp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kolla intresset för min cheva. V8, enkelhytt, långa flaket och 4wd, precis som en pickup ska vara! Få lasta betydligt mer med en enkelhytt än med en 1,5'a. Finns endel deffekter. Vredet till vindrutetorkarna är deffekt Spricka i framrutan. Rost lite här och där. Konstig dragning utav avgassytemet. Halvtaskig indredning. Har påbörjat rostlagning utav skärmkanterna. 2 st 2,4 m långa lastramper som kan sättasihop till en 4m ramp kan eventuellt medfölja, även winch som jag använder för att wincha upp vattenskoter på flaket med. (vattenskotern till salu också) Ring för mer info, svara inte i telefon innan 16:30 på vardagar. Kommer inte att vara kontaktbar mellan 2-6 juni.
Nu säljer vi vår ramp som vi har haft till vattenskotern. Rampen passar även till båtar upp till 5-6 meter. Den är perfekt att ha istället för att ha båten ligga i vattnet. Man slipper bottenmåla och man slipper framför allt att det växer snäckor mm under båten. Den är lätt att montera/demontera. Säljes då vi ej har vattenskotern kvar
Inköpt april i år och aldrig monterad. Fyra sektioner inklusive fästen. Kan levereras till adress på Värmdö eller inom tull. Kan användas som båtslip eller ramp eller istället för båtlyft alternativt båtbockar.
HydroPort 2 Lyftkapacitet 700 kg Längd 350 cm Bredd 150 cm Vikt 110 kg Nypris 20 000:-
Nu säljer vi vår fantastiska Correct Craft Pro Air Nautique. Air Nautiques har genom alla år varit dom odiskutabelt bästa wakeboardbåtarna på marknaden. Correct Craft har även byggt vattenskidbåtar sedan 1930-talet och det finns i stort sett inte en vattenskidklubb i landet som inte har en Ski Nautique. Air Nautique serien började byggas på 90-talet. Detta gör att du kan lita på att en Correct Craft inte har tex en massa metalldelar som börjar rosta som på Tigé och flera andra märken utan här är det 100% kvalite genom hela båten. Pro Air Nautiquen är från 2000 men togs i bruk 2001. Den har det berömda TWC Total Wake Control skrovet som ger en fantastiskt wakeboardvåg med fyllda ballasttankar men som samtidigt kan användas för vattenskidor utan ballast. Den stora fördelen med TWC skrovet är att man får en kanonwake med en massiv ramp och en valfri höjd på toppen beroende på mängden ballast. Anledningen att vi säljer denna pärla är att vi flyttar till nästa säsong och bryggan där inte rymmer denna båt så vi måste byta till en mindre. Båten är också helt underbar för att vara ute och cruisa och bada med familj och vänner med gott om plats för både människor och utrustning. Medföljer gör även ett bromsat registrerat amerikanskt boggiesläp ombyggt till EU-standard. Mer info om båten http://tiny.cc/szw2r MYCKET VIKTIGT när du köper en wakeboardbåt kolla att den är CE märkt. Det kan annars ställa till stora problem när du ska sälja den framöver eftersom lagstiftningen kring detta håller på att skärpas till. Mer info här http://tiny.cc/x35p2. Kan eventuellt ta en Buster med fyrtaktare i inbyte eller kanske en fin vattenskoter. 229000 eller bud.