Quantcast
Till salu inom: ”

finsk hammock säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Jag är en tjej på 22 år som ska flytta ner till Stockholm för studier i nordiska språk och litteratur. Jag letar efter ett möblerat rum eller lägenhet, gärna nära universitet alternativt vid goda kommukationer. Jag kan tänka mig att flytta in från och med augusti men är flexibel med detta. Som person så är jag lugn och tyst. På fritiden brukar jag läsa mycket och gillar att umgås. Jag kommer att ha fasta inkomster dvs finskt studiestöd och stipendiet som jag fått. Dessutom har jag jobbat vid sidan av studierna i år och jobbar sommaren. Vill ni träffa mig personligen, så går besöket till Stockholm att ordnas. Gärna hör av er per mejl (kollar minst dagligen)! Jag är även tacksam för alla förslag eller tips.
Dolly född 9 mars är altså över 8 veckor. Hon är van vid det mesta som tex andra hundar, katter, barn, bilåkning och koppel. Vi har börjat träna inkallning lite lätt och hon lyssnar till namnet Dolly. Hon är efter friska A höftade och ögonlysta föräldra, som är trevliga familjehundar och håller en god rasstandard.. Hon är reg i SKK och har altså stamtavla. Hon är också chippad och vaccinerad. Finsk lapphund är en "allroundras" som älskar att vara med sin familj, intelligent, modig, lugn och läraktig. Den är vänlig och tillgiven, blir en fantastisk följeslagare vad du än vill göra. För mer fakta och info om rasen besök gärna www.slk.nu Ring för mer info! 0735-250792
Dubbel Hammock nytillverkad av tryckimpregnerat virke. Egen produktion i finsk design av högsta kvalitet. Otroligt bekväm att sitta och gunga i. Plats för fyra personer. Ett litet sideboard att ställa kaffekoppen på. Mått (mm) Länd: 2840 Bredd: 1645 Höjd: 2220 Bredd bänkar: 1030 Kontakt endast via telefon!
Hammock i fint skick tillverkat av norrländsk furu. Nymålat. Med tak och bord. Nypris 22.500 kr.
Säljer nu våran finska dubbelgunga. Är som en hammock med bord.Tryckimpat virke men skulle behövas oljas in el.målas.Köparen får själv montera ner vid flytt. Ca 220cm hög,2xca 290cm runt om. 1500kr el.högstbj.Nås säkrast efter kl.18.