Quantcast
Till salu inom: ”

finsk lapphund omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är intresserade av en tik av rasen Svensk eller Finsk lapphund. Om det är en blandras ska den dock likna en av dessa raser, även omplacering går bra. Vi bor på en stor tomt på Öland, där den ska kunna springa löste ihop med en Landseer, som tidigare var superkompis med just en Svensk lapphund. Som mycket sorgligt blev sjuk och gick bort endast 3 år gammal. Hör av er så berättar vi mer om oss. Skicka mejl först, så ringer jag upp er eller så får ni mitt mobilnummer.
Vi har nu försökt i 1år hitta hem till våran flicka - nerklippt Finsk lapphund men utan att lyckas, nu sätter vi ut en SISTA annons i hopp om att finna henne ett eget hem.. Hon fungerar ihop med andra djur men föredrar leva ensam utan andra djur - där vårat dilemma är. Hon vantrivs hos oss då vi är en stor flock.. Kan transporteras mot bensinkostnad till södra Sverige. Endast utförliga mail besvaras med namn o telfonnr. Annars ser vi seriösa ringer :)
Hej! Beikko (hanhund) 4 år behöver ett nytt hem pga ändrade familjeförhållanden. En finare och mysigare hund får man leta efter. Lyssnar bra och är alltid glad. Lätt att lära, älskar godis:) jättesnäll och är ganska van med barn, går bort om de är jobbiga. Går bra med andra hundar och älskar att leka. Vid hundmöten är han skällig , han är inte aggressiv på något sätt, går att avleda med godis och jobba bort med träning:) vill inte lämna honom men vi kan tyvärr inte ha kvar honom pga tidsbrist. Hör gärna av er om ni är intresserade. Mvh Madelene
Tik, 5 år Finsk Lapphund Helmysig o go tjej som vill följa med på härliga skogspromenader och mysa i soffhörnet!!! Ej till avel eller utställning!!! Ring vid intresse...
Tysk jaktterier blandad med finsk lapphund, söker jägare att jaga med. På grund av ändrade bostadsförhållanden söker snälla Tass ett nytt hem. Han är en kastrerad 5-årig hane som är grym på att jaga. Han trivs bäst i hundgård. Omplacering/priset är 1500 kr och då medföljer även hans bilbur.