Quantcast
Till salu inom

"finsk lapphund blocket säljes"

Butik Roskilde
Igår

Nova 24

ABC-Annons.se
Nykvarn
Igår

Taklampa 70-tal, finsk desi...

350 kr
ABC-Annons.se
Sollentuna
Igår

Pegasus 19x19x8 cm Slät Gla...

650 kr
ABC-Annons.se
Butik Sundbyberg
Igår

Digital Video Baby Monitor,...

1 390 kr
ABC-Annons.se
Igår

ANYTEC 530 SPD

373 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Turkiet
Igår

30 meter till Cleopatra Beach

810 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Turkiet
Igår

Lejlighed i Alanya Turkey

565 961 kr
ABC-Annons.se
Butik Turkiet
Igår

Lejlighed i Alanya Turkey

434 180 kr
ABC-Annons.se
Butik Åre
Idag

Mssa Finsk Lapphund

169 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Karlskoga

Vår "nallebjörn" behöver nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Det är med sorg i hjärtat som jag måste sätta ut denna annons men detta är för Frekes skull. Han är en Finsk lapphund på 7 år och en härlig personlighet, läs gärna mer om rasen på http://www.slk.nu/?p=7. Han har lätt att lära och älskar att vara ute men kan lika gärna koppla av hemma i sitt hem. Han är absolut inte någon problemhund. Jag tror dock inte att han skulle trivas så bra i en lägenhet. Mejla mej ditt intresse och berätta hur det ser ut runt dej för att kunna ta hand om Freke på bästa sätt.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Tierp

Finsk Lapphund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Finska Lapphunds valpar födda den 11/12 Valparna säljes vid 8 veckors ålder, efter den 5/2 2011. Två bruna Nallebjörnar finns att tinga !!! Pris 8000 - 9500 kronor Valpen är 9 veckor på den andra bilden. Säljes enligt SKKs regler. Vacc. Besiktade, Chippade o dolda fel försäkrade även avmaskade. Finsk Lapphund är en härlig familjehund. Otroligt snäll och lättsam. Kan vara med på allt tex. agility, lydnad eller bara en härlig promenad i skogen! Har du den minsta fundering så Ring!!! Bilder uppdateras varje vecka på bloggen! http://bredbacks.blogg.se
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

Finsk Lapphund hanvalpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Gozzi och Gizmo föddes 2 januari. Gozzi är svart med tecken. Gizmo är viltfärgad med tecken. De är två hanar som är leveransklara när de fyllt 8v. dvs 27 februari. Båda föräldrarna är friröntgade och ögonlysta. Alla valparna är fri från anlaget Pra (ögonsjukdom). Vid leverans har de stamtavla från SKK och har blivit avmaskade regelbudet. De är vaccinerade,chipmärkta och veterinärbesiktigade. Ni får även med mat för första tiden samt lite annat smått och gott! Valparna är även doldafelförsäkrade. Ring gärna om ni vill ha mer information eller titta in på Lapptoppenskennel Jag kan även nås på 0733-340077 Pris för hane 9000kr
9 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västerbottens län

Blandrasvalpen Sonja

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Det här är Sonja. Hon är 10 veckor och vill komma till ett seriöst och engagerat hem. Det är en mycket glad, nyfiken och harmonisk hund. Van vid barn och katter. Hon vill inte vara ensam alltför länge på dagarna. Sonja är 50% Soft coated wheaten terrier och resten är en jämn blandning av Border Collie, Kelpie, Finsk lapphund och Karelsk björnhund. Sonja är vet. besiktad, chippad, avmaskad och vaccinerad. Helst ej kontakt per mejl. Ring!
3 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gävleborgs län

Dagmatte några dagar i månaden

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi söker nu någon som kan hjälpa oss att ta hand om våra två hundar dom dagar dom inte kan följa oss på jobbet. Det är två tikar, en golden och en finsk lapphund. Båda två är väldigt snälla och väluppfostrade. Går lika fint att ha dom i koppel som lösa, vana att ligga lösa ute. Lugna inne, ligger och sover tills man säger att man ska gå ut. På promenaderna håller dom sig runt om en. Drar inte i kopplet. Är snälla med andra hundar. Vi bor i bomhus men kör dom självklart dit dom ska. Betalar givetvis.
0 kr
Blocket.se